Tgrt Haber

Kardeşlerim dizisinin yeni oyuncuları sete çıktı! İlk kareleri sosyal medyada paylaşıldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
20 Eylül 2023 13:22 - Güncelleme : 20 Eylül 2023 14:20
Kardeşlerim dizisinin yeni oyuncuları sete çıktı! İlk kareleri sosyal medyada paylaşıldı

Cumartesi günleri 4. sezonuyla ekrana gelen Kardeşlerim dizisinde bu sezon başrol oyuncusu Onur Seyit Yaran ayrılığı yaşandı. Yeni gelişmelerle birlikte diziye katılan oyuncuların fotoğrafları da yayınlandı.

Başrolünde Melis Minkari, Su Burcu Yazgı Coşkun​ ve Yiğit, Koçak'ın yer aldığı dizi Kardeşlerim​'in başrol oyuncusu Onur Seyit Yaran​ diziye ölerek veda etti. 

Yeni sezonda Onur Seyit Yaran'ın ayrılacağı Kardeşlerim dizisinin kadrosu genişliyor. Diziye dahil olan Emre Karayel ve Ayşe Kökçü'den sonra Elçin İrem Zehra da dahil oldu. Başarılı oyuncu dizide Lidya rolünü oynayacak.

KARDEŞLERİM DİZİSİNİN OYUNCULARI İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ 

Sevilen oyuncular Emre Karayel ve Ayşe Kökçü, Kardeşlerim'in bu hafta yayınlanacak 97. bölümünden itibaren oyuncu kadrosunda yer alacak. Emre Karayel, Yaman; Ayşe Kökçü ise Fatma karakteri ile izleyicinin karşısına çıkacak.

Kardeşlerim dizisinin yeni oyuncuları sete çıktı! İlk kareleri sosyal medyada paylaşıldı

“Kardeşlerim” dizisi 3 sezon boyunca cumartesi akşamları seyirciyi ekran başında toplamıştı. Gördüğü büyük ilgi üzerine bir yıl daha uzatılan dizinin 4. sezonu sarsıcı bir bölümle açılacak. Doruk rolünü oynayan genç oyuncu Onur Seyit Yaran diziye veda ederken ekibe 2 ünlü oyuncu katıldı. Emre Karayel “Yaman” rolüyle fenomen dizinin sürpriz ismi oldu.

Serkan Birinci’nin yönettiği sevilen diziye bir de çok değerli bir oyuncu dahil oldu. Usta tiyatrocu Ayşe Kökçü “Fatma” rolünü oynayacak ve Orhan’ın (Cüneyt Mete) annesi olarak seyirci karşısına çıkacak.

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...