Tgrt Haber

Kaybedenler Kulübü oyuncuları yıllar sonra bir arada!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
08 Eylül 2023 16:59 - Güncelleme : 08 Eylül 2023 18:49
Kaybedenler Kulübü oyuncuları yıllar sonra bir arada!

Kaybedenler Kulübü'nün iki başrol oyuncusu Nejat İşler ile Yiğit Özşener yeniden bir filmde buluştu. İki oyuncu okuma provalarında objektife poz verdi.

Kaybedenler Kulübü'nde oynayan Nejat İşler​ ile Yiğit Özşener, uzun bir aranın ardından Zaferin Rengi​ filminde buluştu. Usta oyuncularının buluştuğu filmin okuma provaları başladı. 

KAYBEDENLER KULÜBÜ OYUNCULARI YILLAR SONRA YENİDEN BİR ARADA 

Abdullah Oğuz‘un yıllardır hayalini kurduğu “Zaferin Rengi” filminin çekimleri başlıyor. Uzun süredir dekor çalışmaları yapılan film yarın sete çıkacak. Oyuncular, Nejat İşler, Yiğit Özşener, Kubilay Aka​, Gülper Özdemir, Gonca Vuslateri, Arif Pişkin ve Yılmaz Bayraktar okuma provalarında bir araya geldi. Böylece Kaybedenler Kulübü oyuncuları tekrar aynı filmde buluşmuş oldu. 

 

Kaybedenler Kulübü oyuncuları yıllar sonra bir arada!

Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Kukaksızoğlu’nu Kubilay Aka‘nın, Peyker’i Gülper Özdemir‘in oynayacağı filmde Yiğit Özşener ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, Nejat İşler “Sabri Toprak”ı, Timuçin Esen adını Atatürk’ün verdiği Topkapılı Cambaz’ı, Birce Akalay “Halide Edip Adıvar”ı Gonca Vuslateri “Vera” rollerini oynayacak.

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...