Tgrt Haber

Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün maskarasıdır!

06 Nisan 2017 12:43
Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün maskarasıdır!

İhlas Haber Ajansı ve TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar, Türkiye gazetesindeki köşesinde "Kılıçdaroğlu’na gelen mailin hikâyesi" başlıklı makalesi Medya Kritik'te gündeme geldi.

Türkiye Gazetesi yazarı Batuhan Yaşar Kılıçdaroğlu ve FETÖ ilişkisiyle ilgili bomba bir iddiada bulundu. Bu konu hakkında konuşan Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur şu yorumlarda bulundu. Uğur, ''Batuhan Yaşar'ın bugünkü yazısıyla, Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'nün maskarası olduğunu gösteren çok önemli bir haberdir'' diye konuştu.

FETÖ'nün Kemal Kılıçdaroğlu'nu nasıl kullandığını gösteren Yaşar'ın yazısını herkesin okumasını gerektiğini ileten Gazeteci Yazar Cem Küçük,''Bunların elinde muhtemelen vakti zamanında MİT'le de adamları vardı. Ve hala da olabilir. Angaje formunu alıyorlar, aynı üslupla ve birebir yazıyla düzenleniyor. denizbayrak83@gmail.com hesabından direk aytun Çıray'a bir mail gönderiliyor'' dedi.

Uğur'un ''Bu mail neden Aytun Çıray'a gönderiliyor?'' sorusuna Küçük, ''Bunu yiyecek olanlara yedirirsin. Bir yemeği kim yerse ona yedirirsin. ByLock konusu FETÖ'cüleri masum gösteren bir haberdir. Bu haberi İsmail'e yutturdular'' açıklamasını yaptı. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...