Tgrt Haber

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’lı dizinin kanalı belli oldu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
29 May 2023 10:54 - Güncelleme : 29 May 2023 12:02
Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’lı dizinin kanalı belli oldu!

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrolünde yer aldığı "Gün Işığım" dizisinin çekimleri devam ederken, diziyle ilgili gelişmeler takip ediliyor. İşte, Gün Işığı dizisinin yayınlanacağı kanal!

Kerem Bürsin​ ve Hafsanur Sancaktutan​'lı dizi Gün Işığım” için çekimlere kısa süre sonra başlayacak. Kübra Sülün‘ün kaleme aldığı dizi sürükleyici hikâyesiyle izleyiciyi etkileyecek. Dizinin yönetmen koltuğuna ülkemizin önde gelen isimlerinden Ali Bilgin​ oturacak.

GÜN IŞIĞIM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Babasından kalan miras nedeniyle görüşmediği ailesiyle yıllar sonra görüşmek zorunda kalan Oğuz Alaca ile bir ailesiyle dolandırıcılık yapan Leyla’nın tesadüf sonucu tanışmasıyla başlayan dizinin kadrosuna Şerif Erol katılmıştı. Cast çalışmaları tüm hızıyla sürerken dizinin kanalı da belli oldu.

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’lı dizinin kanalı belli oldu!

GÜN IŞIĞIM DİZİSİNİN YAYINLANACAĞI KANAL BELLİ OLDU

İki popüler oyuncuyu buluşturan Gün Işığı dizisinin yavaş yavaş oyuncu kadrosu netleşiyor. Dizinin yayınlancağı kanal da belli oldu. Merakla beklenen “Gün Işığım” dizisini Kanal D satın aldı. 

 
 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...