Tgrt Haber

Kim Milyoner Olmak İster? programında büyük ödül değişti! Miktar yarışmacıların yüzünü güldürdü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
23 Ağustos 2023 08:48 - Güncelleme : 23 Ağustos 2023 09:16
Kim Milyoner Olmak İster? programında büyük ödül değişti! Miktar yarışmacıların yüzünü güldürdü

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV ekranında yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster?" programında 1 milyon TL olan büyük ödül miktarı değişti.

ATV​ ekranının sevilen bilgi yarışma​ programının 1 milyon Türk Lirası olan ödülü enflasyon nedeniyle değişti. Salı ve perşembe günleri Kenan İmirzalıoğlu​'nun sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster? programının yeni sezon tanıtımında büyük ödülün revize edildiği ortaya çıktı. 

KİM MİLYONER OLMAK İSTER? PROGRAMINDA BÜYÜK ÖDÜL DEĞİŞTİ

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV ekranında yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasında Türk parasının kaybettiği değerin ardından büyük ödül de güncellendi.

“Kim Milyoner Olmak İster?” yarışmasının yeni sezon tanıtımı çekildi. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunuculuğu yaptığı atv’nin fenomen yarışmanın büyük ödülü ekonomik kriz sonrası revize edildi. Yarışmasının son olarak en yüksek ödülü 1 milyon Türk Lirası‘ydı. Son gelen bilgi büyük ödülün 5 milyon TL'ye çıkartıldığı yönünde... 

Kim Milyoner Olmak İster? programında büyük ödül değişti! Miktar yarışmacıların yüzünü güldürdü

KİM MİLYONER OLMAK İSTER? PROGRAMINDA SUNUCU DEĞİŞECEK Mİ?

2 sezondur Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster? yarışma programında bu sezon sunucu değişikliği olmayacak. İmirzalıoğlu'nun uzun bir aradan sonra yeni bir diziyle ekrana gelecek olması, sunucu değişikliği olabilir iddialarını akıllara getirdi. 

 

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...