Tgrt Haber

Kim Milyoner Olmak İster’de gülme krizine sokan soru: Şıkları gören şaşırdı kaldı!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
13 Ağustos 2022 13:10 - Güncelleme : 13 Ağustos 2022 13:14
Kim Milyoner Olmak İster’de gülme krizine sokan soru: Şıkları gören şaşırdı kaldı!

Türkiye’nin sevilen bilgi yarışması programı Kim Milyoner Olmak İster, yine güldüren bir soruyla gündeme geldi. İşte herkesi güldüren o soru ve birbirinden tuhaf şıkları…

ATV’nin popüler yarışma programlarından Kim Milyoner Olmak İster​, genel kültür sorularıyla bazen komik anlar yaşatıyor. Başarılı sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun anlatımıyla ekrana gelen program, son bölümdeki bir futbol​ sorusuyla herkesi gülme krizine soktu.

Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu​'nun üstlendiği ATV​'nin fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, yeni bölümüyle yine milyonları ekranlara kilitledi. Yarışmada sorulan futbol sorusunun şıkları ise görenleri hem güldürdü hem de şaşırttı.

İŞTE O SORU VE CEVABI

Yarışmanın son bölümünde, "Hangisi 1991'de İngiltere milli futbol takımında beş defa forma giymiş bir futbolcunun soyadıdır? Sorusu hem Kenan İmirzaloğlu hem de stüdyodaki diğer kişileri güldürdü.

Kim Milyoner Olmak İster’de gülme krizine sokan soru: Şıkları gören şaşırdı kaldı!

Salako, Davaro, Feyzo ve Maho şıklarıyla yarışmacıya yöneltilen bu sorunun cevabı duyanları hayrete düşürdü. Yarışması soru karşısında çekilme hakkını kullanarak 50 bin TL ile yarışmaya veda etti. Güldüren sorunun cevabı ise ‘Salako’ oldu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...