Tgrt Haber

Kısmet dizisi Melike kimdir, kaç yaşında? Özge Özacar instagram hesabı nedir?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Haziran 2023 16:34 - Güncelleme : 16 Haziran 2023 17:06
Kısmet dizisi Melike kimdir, kaç yaşında? Özge Özacar instagram hesabı nedir?

Kanallar yaz sezonu dizileri tanıtmaya başladı. FOX TV Kısmet dizisinin yayın tarihini açıkladı. Bu akşam saat 20:00'de yayınlanacak, Kısmet dizisinin başrolünde Özge Özacar yer alıyor. Başarılı oyunculuk performansıyla beğeni toplayan oyuncu, Kısmet dizisinde Melike karakterini oynuyor.

Küçük Tatlı Yalancılar ile ilk televizyon dizisine başlayan Özge Özacar, FOX TV ekranında 16 Haziran tarihinde başlayacak Kısmet dizisiyle ilk başrolünde yer alacak. Bu yaz Ata Demirer​ ile rol aldığı Bursa Bülbülü ile de sinemada da yer alan oyuncunun  hayatı izleyici tarafındna merak ediliyor. 

KISMET DİZİSİ MELİKE KİMDİR?

Melike 1994 yılında doğmuş güzel bir kadındır. Melike ile Doğan çocukluklarından beri komşu ve arkadaştırlar. Doğduğu ilk andan itibaren, dudakları kiraz, yanakları pembe ve saçları pırıl pırıl olan Melike, herkesin hayran olduğu biri olmuştur. Kısmet dizisi Melike rolünü Özge Özacar oynuyor. 

ÖZGE ÖZACAR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

22 Nisan 1995'te İstanbul'da doğan Özge Özacar, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun olmuştur. Chubbuck, Le Coq, Meisner oyunculuk tekniklerine dair eğitimler almış olan oyuncu, Bursa Bülbülü filminde canlandırdığı Arzu karakteriyle bu yıl yeniden izleyiciyle buluştu. İngilizce ve Fransızca bilen Özacar mayıs ayında gerçekleşen Cannes Film Festivali’nde kırmızı halıda yürüdü. 

ÖZGE ÖZACAR DİZİLERİ

Tatlı Küçük Yalancılar (2015) – Müge

Oyunbozan (2016) – Zeynep

Lise Devriyesi (2017) – Meltem

Meryem (2017-2018) – Naz Sargun

Sevgili Geçmiş (2019) – Azra Yılmaz

Kefaret (2020-2021) – Meltem Serez

Baba (2022) – Cansu

Kısmet (2023- ) Melike (Fox TV)

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...