Tgrt Haber

Kısmetse Olur Furkan Can Ağca kimdir, kaç yaşında? Kısmetse Olur Aşkın Gücü Furkan instagram!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
23 Aralık 2022 14:39 - Güncelleme : 23 Aralık 2022 16:23
Kısmetse Olur Furkan Can Ağca kimdir, kaç yaşında? Kısmetse Olur Aşkın Gücü Furkan instagram!

Kısmetse Olur uzun bir aranın ardından yeni bölümleriyle Kısmetse Olur Aşkın Gücü adıyla sevenleriyle buluştu. Yayınlandığı ilk günden itibaren izlenme rekorları kıran ve yarışmacıların sosyal medya hesapları, yaşları ve mesleklerinin araştırıldığı Kısmetse Olur'da ilk eleme heyecanı da dün yaşandı. Peki, Kısmetse Olur saat Furkan kimdir, kaç yaşında, instagram hesabı ne? Kısmetse Olur saat kaçta, hangi kanalda? Kısmetse Olur yeni yarışmacı Furkan kimdir?

2015 yılında ilk bölümü yayınlanan Kısmetse Olur​ yarışma programı yayınlandığı dönemde büyük ses getirmişti. Uzun bir aradan sonra tekrar yayınlanan Kısmetse Olur büyük ilgi görüyor. 7. bölümünde ilk eleme yaşanırken, elenen isim erkekler evinden oldu. Yeni yarışmacı​ ise 8. bölümde katıldı. Peki, Kısmetse Olur Furkan kimdir? 

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ​ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Haftanın 6 günü yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü saat 18.30'de izleyicisiyle buluşuyor. Kısmetse Olur Aşkın Gücü televizyon ekranlarında değil, youtube platformunda yayınlanıyor. 

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARININ KİMDİRLERİ İÇİN TIKLAYIN 

KISMETSE OLUR FURKAN KİMDİR?

Kısmetse Olur'un 8. bölüm fragmanında yeni yarışmacı erkekler evine giriş yaptı. Geldiği ilk dakikadan itibaren diğer yarışmacılarla tartışma yaşayan Furkan, sosyal medyada da konuşulmaya başlandı. Kısmetse Olur Furkan, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Furkan Can Ağca sosyal medya hesabında 145 bin takipçiye sahip. 

Kısmetse Olur Furkan Can Ağca kimdir, kaç yaşında? Kısmetse Olur Aşkın Gücü Furkan instagram!

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'un 7. bölümünde haftanın galası ve eleme gecesi heyecanı yaşandı. Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasına ilk veda eden yarışmacı Kaan​ oldu.  

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...