Tgrt Haber

Kısmetse Olur Oğulcan instagram hesabı! Kısmetse Olur Oğulcan kimdir?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
23 Ocak 2023 17:27 - Güncelleme : 24 Ocak 2023 15:01
Kısmetse Olur Oğulcan instagram hesabı! Kısmetse Olur Oğulcan kimdir?

Uzun bir aranın ardından tekrar yayın hayatına başlayan Kısmetse Olur, haftanın 6 günü izleyicisiyle buluşuyor. Öykü Serter'in sunumuyla izleyicisiyle buluşan Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde iki eleme heyecanı yaşandı. Yarışmacılar arasında yer alan Oğulcan diğer bir yarışmacı Cansel ile atışmalarıyla gündemden düşmüyor. Peki, Kısmetse Olur Oğulcan kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Kısmetse Olur Aşkın Gücü Oğulcan instagram hesabı!

2015'te başlayan ve yayınlandığı dönemde çok konuşulan program Kısmetse Olur​, uzun yıllar etkisini sürdürmeyi başardı. Kısmetse Olur, yeni formatla uzun bir aranın ardından izleyici karşısına çıktı. Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacılarından Oğulcan izleyenler tarafından merak ediliyor. 

KISMETSE OLUR OĞULCAN KİMDİR?

İstanbul​'da yaşayan Oğulcan, 26 yaşındadır. İşletmecilik yapan Oğulcan sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanmakta. 25 bin kullanıcıya sahip Oğulcan Yılmaz, sosyal medyada gündem olmayı başardı. 

Kısmetse Olur Oğulcan instagram hesabı! Kısmetse Olur Oğulcan kimdir?

KISMETSE OLUR NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

Merakla beklenen Kısmetse Olur yeni formatıyla izleyicisiyle buluştu. Kısmet Olur Aşkın Gücü yarışma programı bu yıl Öykü Serter'in sunumuyla yayınlandı. Kısmetse Olur Aşkın Gücü youtube platformunda haftanın 6 günü saat 18.30'da izleyicisiyle buluşuyor. Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasının ilk galası bugün yapılacak. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...