Tgrt Haber

Kısmetse Olur Simge instagram hesabı! Kısmetse Olur Simge Nur Erkoç kimdir, kaç yaşında?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
17 Ocak 2023 12:40 - Güncelleme : 17 Ocak 2023 17:18
Kısmetse Olur Simge instagram hesabı! Kısmetse Olur Simge Nur Erkoç kimdir, kaç yaşında?

Uzun bir ardan sonra tekrar seyircisiyle buluşan Kısmetse Olur yarışma programı yeni adı Kısmetse Olur Aşkın Gücü ile sosyal medyada gündem olmayı başardı. Haftanın 6 günü yayınlanan Kısmetse Olur'da kızlar ve erkeler olmak üzere toplamda 9 yarışmacı yer alıyor. Eleme heyecanının yaşandığı Kısmetse Olur'da yarışmacılar merak ediliyor. Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan yarışmacılar, hayran kitlesine sahip. Peki, Kısmetse Olur Simge kaç yaşında, nereli, instagram hesabı ne?

Merakla beklenen Kısmetse Olur​ yeni formatıyla izleyicisiyle buluştu. Kısmet Olur Aşkın Gücü​ yarışma programı bu yıl Öykü Serter'in sunumuyla yayınlandı. Televizyon ekranlarında yayınlanmayan program için vatandaşlar araştırma yapmaya başladı. İşte Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları ve sosyal medya hesapları! Kısmetse Olur Simge kaç yaşında?

KISMETSE OLUR SİMGE KİMDİR?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacılarından Simge, 25 yaşındadır. İstanbul'da yaşayan Simge, modelleme uzmanı olarak çalıştığını açıkladı. Galatasaray taraftarı olan Simge, dövmeleriyle de dikkat çekmeyi başardı.

Kısmetse Olur Simge instagram hesabı! Kısmetse Olur Simge Nur Erkoç kimdir, kaç yaşında?

KISMETSE OLUR SİMGE SOSYAL MEDYA HESABI

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan yarışmacı Simge, 29 bin takipçiye sahip. 

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI KİMDİRLERİ İÇİN TIKLAYIN 

KISMETSE OLUR NEREDE YAYINLANIYOR?

Kısmetse Olur yarışması youtube platformu üzerinden yayınlanıyor. Haftanın 6 günü izleyicisiyle buluşan Kısmetse Olur saat 18.30'da başlıyor. 

 

 

 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...