Tgrt Haber

Kısmetse Olur Tolga instagram! Kısmet Olur Tolga kaç yaşında diskalifiye mi oldu?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
22 Şubat 2023 10:04 - Güncelleme : 22 Şubat 2023 11:10
Kısmetse Olur Tolga instagram! Kısmet Olur Tolga kaç yaşında diskalifiye mi oldu?

Son günlerin en çok konuşulan yarışmalarından biri olan Kısmetse Olur yeni yarışmacılarla takip ediliyor. Yayınlandığı bölüm sonrası sosyal medyada trend olan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında Tolga Kandemir dikkat çekmeyi başardı. Best Model of Turkey yarışmasında birinci olan Kısmetse Olur Tolga kaç yaşında, nereli, instagram hesabı ne? Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları!

Haftanın 6 günü yayınlanan Kısmetse Olur​ programının tüm yarışmacıları araştırılıyor. Yeni yarışmacılarıyla dikkat çeken programın her bölümü sosyal medyada gündem oluyor. 7. bölümde Kısmetse Olur'da eleme heyecanı yaşandı. Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasına ilk veda eden yarışmacı Kaan​ oldu. Peki, Kısmetse Olur Tolga kimdir? Kısmet Olur Tolga kaç yaşında instagram hesabı! 

KISMETSE OLUR TOLGA KİMDİR?

1998 doğumlu olan Tolga Kandemir aslen İzmitli'dir. Kısmetse Olur Tolga, 2019 yılında düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasında birinci olmuş daha sonra Best Model of the World yarışmasında ise ikinci olmuştur. İstanbul'da yaşayan Tolga lisanslı basketbol oyuncusudur. Tolga Kandemir sosyal medyada 93 bin takipçisi bulunmaktadır.

Kısmetse Olur Tolga instagram! Kısmet Olur Tolga kaç yaşında diskalifiye mi oldu?

KISMETSE OLUR SAAT KAÇTA?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü haftanın 6 günü saat 18.30'da yayınlanıyor. YouTube platformunda yayınlanan ve çok izlenen Kısmetse Olur yarışması Türkiye'de ilk kez  YouTube'a özel içerik çekilerek yayın hayatını sürdürüyor. 

TÜM KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI İÇİN TIKLAYIN 

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ YARIŞMACILARI

Erkek yarışmacılar: Serdar, Erhan, Bilek, Sedat, Erol, Zeyd, Furkan, Oğulcan, Tolga

Kadın yarışmacılar: Yeliz, Yaren, Şeydanur, Simge, Aybüke, Merve, Cansel, Tuğçe, Ayşenur

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...