Tgrt Haber

Kısmetse olur Yaren eski hali! Kısmetse Olur Yaren Dağ ne iş yapıyor, instagram hesabı ne?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
04 Ocak 2023 16:27 - Güncelleme : 04 Ocak 2023 17:38
Kısmetse olur Yaren eski hali!  Kısmetse Olur Yaren Dağ ne iş yapıyor, instagram hesabı ne?

Kısmetse Olur bu sezon Aşkın Gücü adıyla uzun bir aranın ardından tekrar yayın hayatına başladı. Öykü Serter'in sunumuyla haftanın 6 günü yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü kaçta başlıyor? Her bölümü sosyal medyada trend olan yarışma programında yarışmacılar, en yüksek puanı almak için yarışıyor. Peki, Kısmetse Olur nerede çekiliyor, hangi kanalda? Kısmetse Olur yarışmacıları 2022! Kısmetse Olur Yaren kimdir?

12 Aralık günü YouTube​ platformunda yayınlanmaya başladı. Tüm yarışmacılar​ ilk fragmanın ardından araştırılmaya başlandı. Programın yarışmacılarından Yaren Dağ ise dobra konuşmaları ve sert çıkışlarıyla dikkat çekti. Peki, Kısmetse Olur​ yarışmacıları kimler 2022? Kısmetse Olur ne zaman, nerede yayınlanıyor? 

KISMETSE OLUR YAREN KİMDİR?

24 yaşında olan Kısmetse Olur yarışmacısı Yaren Dağ, hemşire olarak çalışmaktadır. Programın iddialı yarışmacılarından biri olan Yaren, "Küçük yaşlardan beri çalıştığım için artık çalışmak istemiyorum. Ya patron eşi ya da patron olmak istiyorum" sözleriyle sosyal medyada gündem oldu. 

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ TÜM YARIŞMACILAR

KISMETSE OLUR YAREN INSTAGRAM HESABI

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Kısmetse Olur yarışmacısı Yaren, yarışmaya ilk başladığında 7 bin takipçisi vardı. Şuanda ise Yaren Dağ'ın takipçi sayısı 13 bine yükseldi. 

KISMETSE OLUR YAREN ESKİ HALİ

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında yer alan Yaren, sosyal medyada dolaşan eski haliyle gündemde yer aldı. Eski fotoğraflarında biraz kilolu olan ve estetiksiz olan yarışmacıo trend olmayı başardı. 

Kısmetse olur Yaren eski hali!  Kısmetse Olur Yaren Dağ ne iş yapıyor, instagram hesabı ne?

KISMETSE OLUR NEREDE YAYINLANIYOR?

Merakla beklenen Kısmetse Olur yeni formatıyla izleyicisiyle buluştu. Kısmet Olur Aşkın Gücü yarışma programı bu yıl Öykü Serter'in sunumuyla yayınlandı. Kısmetse Olur Aşkın Gücü youtube platformunda haftanın 6 günü saat 18.30'da izleyicisiyle buluşuyor. 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...