Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti izleyicisi bu durumdan pek hoşlanmayacak! İstenmeyen karakter geri dönüyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
31 Ağustos 2023 14:03 - Güncelleme : 31 Ağustos 2023 14:52
Kızılcık Şerbeti izleyicisi bu durumdan pek hoşlanmayacak! İstenmeyen karakter geri dönüyor

Başrolünde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisine yeni katılan oyuncular heyecan oluştururken, beklenmedik sürpriz dizinin izleyicisini üzecek.

Kızılcık Şerbeti​'nin yayın tarihi henüz belli değilken, diziye Nursema​'ya kötü günler yaşatan eski eşi İbrahim​ karakteri diziye geri dönüyor. Hikayede nasıl değişiklik olacağı ise merak konusu oldu. 

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN İSTENMEYEN KARAKTERİ GERİ DÖNÜYOR

Kızılcık Şerbeti sete çıktı. Başrol oyuncuları yayınladıkları videolarla dizinin sete çıktığını doğruladı.  "Kızılcık Şerbeti" dizisinin yeni bölümleri merak edilirken, oyuncuların verdiği röportaj heyecanı daha da arttırdı. Merakla beklenen diziyle ilgili kulislerde dolaşan bir söylentiye göre Ceren Karakoç’un oynadığı Nursema’nın zorla evlendirildiği ve kısa süre sonra boşandığı İbrahim “Kızılcık Şerbeti”ne geri dönüyor. Geçen sezona damga vuran dizide Berkay Akdemir’in oynadığı İbrahim’in hikâyeye nasıl döneceği merak konusu oldu. 

Kızılcık Şerbeti izleyicisi bu durumdan pek hoşlanmayacak! İstenmeyen karakter geri dönüyor

KIZILCIK ŞERBETİ SETE ÇIKTI, YENİ OYUNCULAR MERAK KONUSU OLDU 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kızılcık Şerbeti'nin eylül ayında yeni kadrosuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.  Alev karakterinin eski arkadaşı olarak diziye dahil olacak isim Yiğit Kirazcı oldu. Kirazcı dizide Rüzgar karakterini oynayacak. 

Kaynak: Birsen Altuntaş

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sultan 2 Eylül 2023 20:13

Alevin yerine kimse gelmesin lutfen

Sonraki Haber Yükleniyor...