Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti'ne Yasak Elma'dan transfer! Pembe'den beklenmedik hamle

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
10 Temmuz 2023 08:52 - Güncelleme : 10 Temmuz 2023 09:42
Kızılcık Şerbeti'ne Yasak Elma'dan transfer! Pembe'den beklenmedik hamle

Sezona damgasını vuran Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'ne 177. bölümle sezon finali yapan Yasak Elma'nın oyuncusu transfer oldu. Başrolünde Sıla Türkoğlu ve Evrim Alasya'nın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisine yeni sezonda yeni oyuncular katılacak.

Sezona damga vuran Kızılcık Şerbeti​ için yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. dizinin yeni bölümleri yine çok konuşulacak olaylara sahne olacak. Bu sezon diziye yeni oyuncular dahil olacak. Bunlardan biri de Yasak Elma​ dizisinde Sedai karakterini oynayan Bahtiyar Memili oldu. 

KIZILCIK ŞERBETİ'NE YASAK ELMA'DAN TRANSFER

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yeni sezonda Pembe kendisine bilgi toplaması için bir adam tutacak. İşte bu ismi çok başarılı bir oyuncu canlandıracak. “Yasak Elma” dizisinde Sedai rolüne hayat veren Bahtiyar Memili, Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı “Kızılcık Şerbeti“ne transfer oldu. Adanalı oyuncu geçen sezon Cem Yılmaz’la bir akarkayıt firmasının reklamlarında kamera karşısına da geçmişti.

Kızılcık Şerbeti'ne Yasak Elma'dan transfer! Pembe'den beklenmedik hamle

BAHTİYAR MEMİLİ KİMDİR?

1985 yılında Adana'da doğan Bahtiyar Memili, kameralar karşısına ilk kez 2014 yılında 'Kaçak' adlı televizyon dizisi ile geçti. Bahtiyar Memili, Kaçma Birader, Yedi Güzel Adam, Kehribar, Karakomik Filmler: Deli gibi pek çok yapımda da yer aldı. 'Aile Arasında' adlı dizide Erdal Özyağcılar'ın ive danışmanlığını yapan Bahtiyar Memili, şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanmakta olan 'Yasak Elma' adlı dizide Sedai karakterine hayat vermektedir.

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...