Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti'ne yeni karakter geliyor! Yeni sezon tüyoları izleyiciyi çok şaşırtacak

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
20 Haziran 2023 09:07 - Güncelleme : 20 Haziran 2023 11:04
Kızılcık Şerbeti'ne yeni karakter geliyor! Yeni sezon tüyoları izleyiciyi çok şaşırtacak

Başrolünde Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu ve Müjde Uzman gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonuna dair bilgiler gelmeye başladı. Yeni sezonda diziye dahil olacak oyuncu, Alev ve Abdullah'a zor günler yaşatacak.

Kızılcık Şerbeti​ 29. bölümüyle muhteşem bir sezon finali yapmıştı. Dizinin sezon finalinde Doğa​'nın Fatih​ ile yüzleştiği sahne ve Kıvılcım​'la Ömer'in kaza sahnesi günlerce konuşuldu. Dizinin yeni sezonu Eylül ayında yayınlanmaya başlarken, dizi ile ilgili ipuçları gelmeye başladı. 

KIZILCIK ŞERBETİ SEZON FİNALİYLE ALKIŞLARI TOPLADI 

Oyunculuk performanları beğeni toplayan Kızılcık Şerbeti'nin kamera arkasını izleyenler küçük dilini yuttu. Ömer karakterini oynayan Barış Kılıç ve Kıvılcım'ı oynayan Evrim Alasya dublör kullanmadı. Zorlu çekim sürecinde profesyonel bir iş ortaya çıkaran iki oyuncuya beğeni yağdı. 

Kızılcık Şerbeti'ne yeni karakter geliyor! Yeni sezon tüyoları izleyiciyi çok şaşırtacak

KIZILCIK ŞERBETİ'NE İDDİALI YENİ OYUNCU 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dizinin yeni sezonuyla ilgili birkaç tüyo şu günlerde kulaktan kulağa yayılıyor. “Kızılcık Şerbeti“nin yeni sezonu zaman aşımıyla değil, kaldığı yerden başlayacak. Ayrıca diziye Alev’in (Müjde Uzman)'ın eski arkadaşı “Rüzgâr” karakteri gelecek. Motosiklet kullanan ve son derece Özgür ruhlu bir adam olan Rüzgâr’ın gelişi Abdullah’ı (Settar Tanrıöğen) nasıl etkileyeceği şimdiden merak konusu oldu.

 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...