Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti'nin afişi yayınlandı, tek bir isim yer almadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
13 Eylül 2023 11:47 - Güncelleme : 13 Eylül 2023 12:16
Kızılcık Şerbeti'nin afişi yayınlandı, tek bir isim yer almadı

Bu hafta yeni sezonun ilk bölümü yayınlanacak Kızılcık Şerbeti'nin afişi yayınlandı. İlk fragmanına beğeni ve yorum yağan dizinin afişinde bir tek ismin yer almaması eleştirildi.

Show TV​'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti​ bu hafta 2. sezonuyla ekrana dönüyor. Dizinin kadrosuna yeni oyuncular dahil olmuş ve senaryodaki değişimler merak edilmişti. 

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN AFİŞİ YAYINLANDI 

Kızılcık şerbeti'nin yeni bölümü 15 Eylül Cuma günü aynı saatte yayın hayatına başlayacak. Dizinin yayın tarihi öncesinde afişi paylaşıldı. Sosyal medya hesabından kamera arkası yayınlanan afiş çekiminde Nursema karakterini oynayan Ceren Karakoç​ yer almadı. İzieyiciler dizide önemli bir karakteri oynayan oyuncun afiş çekimlerinde bulunmamasına tepki gösterdi. 

Kızılcık Şerbeti'nin afişi yayınlandı, tek bir isim yer almadı

 

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN FRAGMANINA BEĞENİ YAĞDI 

4 gün önce son fragmanı yayınlanan Kızılcık Şerbeti'nin ilk fragmanına beğeni ve yorum yağdı. Kısa sürede 2.7 milyon izlenmeye ulaşan dizi, 2. fragmanıyla da heyecanı daha da arttırdı. 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
rebeka 14 Eylül 2023 12:52

kızılcık şerbeti heyecanlı bekliyoruz

Sonraki Haber Yükleniyor...