Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'yı küplere bindiren mesaj! Soluğu savcılıkta aldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
11 Ağustos 2023 10:46 - Güncelleme : 11 Ağustos 2023 11:34
Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'yı küplere bindiren mesaj! Soluğu savcılıkta aldı

Show TV ekranında yayınlanan Kızılcık Şerbeti'nin başrol oyuncusu Evrim Alasya, sosyal medyadan kendisine edilen hakaret eden takipçisine sessiz kalmadı.

Geçtiğimiz sezona damga vuran Kızılcık Şerbeti​ dizisinde Kıvılcım​ karakteriyle izleyici karşısına çıkan Evrim Alasya​, kendisine hakaret eden takipçisini sosyal medya​ hesabından paylaştı. Hakarete bir hayli sinirlenen oyuncu takipçisini mahkemeye verdi. 

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN OYUNCUSU GELEN MESAJA İSYAN ETTİ

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya, sosyal medya üzerinden kendisine hakaret eden takipçisini paylaşarak, kendisini mahkemeye verdiğini yazdı. Alasya paylaşımında, "Bu hanım öğretmenmiş!Yer bilimci,doğa bilimci, evli, çocuklu, doğayı koruyan falan filan diye tanımlamalar yazmış kendiyle ilgili. “çok şükür huzurlu”ymuş. Ben onun huzurunu kaçıracağım bir süre kusura bakmazsa!  olduğumu düşünüyor,kaldı ki ola da bilirim anlatsın mahkemede." notunu düştü. 

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'yı küplere bindiren mesaj! Soluğu savcılıkta aldı

EVRİM ALASYA KİMDİR?

2 Ağustos 1979 İzmir doğumlu Evrim Alasya, Oyunculuğa ilk olarak 1999 yılında tiyatro ile başladı. Birçok farklı projede yer alan Alasya, asıl çıkışınıMuhteşem Yüzyıl dizisiyle yakalamıştır. Birçok dizi projesinde yer alan oyuncu, aynı zamanda tiyatro projelerini de yürütmektedir. 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...