Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sından eşine övgü dolu sözler!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
01 Haziran 2023 12:25 - Güncelleme : 01 Haziran 2023 14:55
Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sından eşine övgü dolu sözler!

Reyting rekorları kıran Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Nursema karakterini oynayan Ceren Yalazoğlu Karakoç, 10 yıldır kendisi gibi oyuncu Osman Karakoç ile evli. Çift, sosyal medyada mutlu anlarını paylaşmayı da ihmal etmiyor. Ceren Yalazoğlu evliliklerinin 10. yılı için yaptığı paylaşıma beğeni yağdı.

Cuma günü saat 20:00'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti​ dizisinde öne çıkan Nursema​ karakterini oynayan Ceren Yalazoğlu Karakoç, hem oyunculuk performansı hem de özel yaşamıyla beğeni topluyor. Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu'nun 10 yıllık eşi de merak edildi. Kendisi gibi oyuncu​ Osman Karakoç ile evli olan Ceren, eşine olan sevgisini her seferinde dile getiriyor.  

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN NURSEMA'SINDAN EŞİNE ÖVGÜ DOLU SÖZLER! 

Mynet'te yer alan habere göre; Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu kendisi gibi oyuncu olan Osman Karakoç ile evli. Evliliklerinde 10. yılı tamamlayan çiftin aşk pozlarına beğeni yağdı. Ceren, "Ne güzel geçtin 10 yıl..Sevgiliye"  notunu düştü. Osman Karakoç da eşiyle karesini paylaşarak altına, " İyi ki sen ...10" notunu düştü. 

 

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sından eşine övgü dolu sözler!

CEREN YALAZOĞLU KARAKOÇ KİMDİR?

Ceren Yalazoğlu Karakoç, 1984 yılında Ankara'da doğdu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları bölümünde mezun olan oyuncu, uzun yıllar Ankara'da yaşadı. Üniversite eğitiminin ardından Beni Affet isimli günlük dizide Kader karakterine hayat verdi. Ceren Yalazoğlu Karakoç, 2013 yılında kendisi gibi oyuncu Osman Karakoç ile evlendi. 

OSMAN KARAKOÇ KİMDİR? 

29 Nisan 1984, Diyarbakır doğumlu Osman Karakoç, Unutma Beni, Gelecek Uzun Sürer, Aşk ve Mavi gibi dizilerde rol aldı. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...