Tgrt Haber

Kurtlar Vadisi'nin Akif'inden sinema sürprizi

21 Ekim 2015 19:25
Kurtlar Vadisi'nin Akif'inden sinema sürprizi

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Akif'i Ali Buhara Mete yeni sinema filmiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da üç sezon canlandırdığı Akif karakteriyle hafızalara kazınan Ali Buhara Mete yeni sezonda sürpriz bir şekilde Vadi'ye veda eden isimler arasındaydı.

Kurtlar Vadisi Pusuda’dan ayrıldıktan sonra yeni projeleri merakla beklenen ve özellikle sosyal medyadan hayranları tarafından soru yağmuruna tutulan Ali Buhara Mete müjdeli haberi verdi. En büyük hayali askerlik yapmak olan engelli bir gencin hikayesini konu alan sinema filmi “Posta Kutusu”nun  senaryo çalışmalarını bitiren Mete,  filmin çekimlerine 15 Kasım'da start verileceğini açıkladı.

Sürpriz oyuncu kadrosuyla dikkat çekecek olan “Posta Kutusu” filmiyle sinema dünyasına adım atacak olan Ali Buhara Mete,  hayranlarını şaşırtarak çok renkli ve eğlenceli bir karakterle izleyici karşısına çıkacak.  

Ali Buhara Mete Kimdir?

Ali Buhara Mete (d. 20 Şubat 1983, İstanbul), Üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi, Siyaset Bilimi bölümünde tamamladı.

Mete Pana Film'de senaryo grubunda çalıştı. Eşref Saati, Bir Kadın Tanıdım, Halil İbrahim Sofrası gibi dizilerde rol alan Ali Buhara Mete , en son Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde 3 sezondur canlandırdığı Akif rolünden Gölge tarafından öldürülerek ayrılmıştır.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...