Tgrt Haber

Masterchef eleme adayı kim oldu? Masterchef ceket alanlar kimler oldu?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
31 Aralık 2022 09:04 - Güncelleme : 31 Aralık 2022 09:42
Masterchef eleme adayı kim oldu? Masterchef ceket alanlar kimler oldu?

30 Aralık Masterchef yarışmasında Görkem, Burak Kaya ve Kıvanç, şef ceketi giymek ve elenmemek için kıyasıya mücadele verdi. Şef Serkan Aksoy'un konuk olduğu yarışmada yarışmacılar ilk 4'e girmek için mücadele etti. 1 kişinin eleneceği yarışmada sadece 1 ceket kaldı. Peki, Masterchef ceketi kim kazandı? Masterchef'te kazanan kim oldu?

Masterchef​'te yarışmacılar 3. ceketi almak 2 aşamalı yarışmada performans gösterdi. Serkan Şef'in tabağına yakın sunum ve lezzeti yakalamaya çalışan yarışmacılar, ceketi giymek için mücadele verdi. Kıvanç​, Burak ve Görkem 3. ceketi giymek için yarıştı. İşte Masterchef 3. ceketin sahibi! 

MASTERCHEF'TE İLK AŞAMAYI KİM KAZANDI?

Çeyrek finale kalan 3. ismin belirlenmesi için yapılan yarışmada ilk turda Kıvanç, Burak ve Görkem mücadele verdi. İlk etapta şefler yarışmacılardan, kaz yağı, ördek yağı yada kuzu kuyruk yağı ile yemekler yapmasını istedi. Bu ürünlerle yapılacak yemek için süre tam 40 dakika olarak belirlendi. Değerlendirme sonucu Görkem 23, Kıvanç 20, Burak Kaya 19 puan aldı. Görkem bu sonuçla ikinci tura daha yüksek puanla başladı.

MASTERCHEF CEKETİ KİM GİYDİ?

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...