Tgrt Haber

Masterchef eleme adayı kim oldu? Masterchef potaya kim gitti?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
22 Aralık 2022 08:48 - Güncelleme : 24 Aralık 2022 09:16
Masterchef eleme adayı kim oldu? Masterchef potaya kim gitti?

Masterchef Türkiye yarışmasında finale doğru adım adım gidiliyor. MasterChef Türkiye'de 2. eleme adayı ve dokunulmazlık oyununu kazanan takım dün oynanan oyunla belli oldu. 21 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelen MasterChef yarışmasında son dış çekimi için yarışmacılar 'Sıfırıncı Gün' dizi setinde belirlenen tabakları hazırladı. Peki, Masterchef eleme adayı kim oldu? Masterchef 2. eleme adayı hangi takımdan oldu?

Dokunulmazlık​ mücadelesi veren Masterchef​ yarışmacıları, Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in belirledikleri menüyü yapmak için mücadele etti. Son dokunulmazlık oyununun oynandığı Masterchef yarışmasında eleme​ potasına giren 2. yarışmacı belli oldu. Peki, Masterchef takım oyununu kim kazandı? 

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

 

20 ARALIK MASTERCHEF İLK ELEME ADAYI İÇİN TIKLAYIN

Masterchef yarışmasının dün yayınlanan bölümünde kırmızı ve mavi takım​ "sıfırıncı gün" dizi setinde oyunculara şeflerin restoranlarındaki yemek menüsü hazırladı. MasterChef dokunulmazlık oyunu sonunda ise kazanan kırmızı takım​ olurken; mavi takımda oylama yapılmaksızın bir isim MasterChef eleme potasına girdi. 

Masterchef eleme adayı kim oldu? Masterchef potaya kim gitti?

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

Menülerinden birer adet yemeklerin hazırlandığı son MasterChef dokunulmazlık oyununda mavi takımda potaya Tolga girdi. Tolga ve Metin bireysellikte mücadele etti. MasterChef'te eleme adayları Burak Kaya ve Tolga oldu. 


Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...