Tgrt Haber

Masterchef 15 Aralık eleme adayı! Masterchef'te dün kim kazandı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Aralık 2022 09:25 - Güncelleme : 16 Aralık 2022 10:16
Masterchef 15 Aralık eleme adayı! Masterchef'te dün kim kazandı?

Masterchef'in finaline kısa süre kaldı. Yarışmacılar birinci olabilmek için verilen ürünlerle en pratik ve lezzetli tabakları çıkarmayı amaçlıyor. Mavi ve kırmızı takımdan oluşan yarışmacılar ödül oyunu sonrası haftanın ikinci takım oyununa Kıbrıs'ta çıktı. Yöresel lezzetlerin yapıldığı Masterchef yarışmasında kim potaya girdi? 15 Aralık Masterchef eleme adayı! Masterchef yarışmasını dün akşam kim kazandı?

Masterchef​ yarışmasında haftanın 2. takım oyunu dün gerçekleşti. Son 7 kişi kalan takımlar eleme​ dayı olmamak için kıyasıya mücadele ediyor. Aralarında 2020 yarışmacılarından Tanya'nın da olduğu özül konuklar yemeklerin tadımı ardından değerlendirmesini de yaptı.

YARIŞMADA ÖZEL KONUKLAR VARDI

MasterChef ekibini karşılayan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın eşi Sibel Tatar, Kıbrıs'ın yöresel lezzetleri hakkında bilgi vererek gastronomi ile ilgili yapılan yeni çalışmalardan söz etti. Ayrıca eski yarışmacılardan Kıbrıslı Tanya da konuklar arasında yer aldı.

MASTERCHEF'TE HANGİ TAKIM DOKUNULMAZLIĞI KAZANDI?

Yapılan oylamanın sonucunda mavi takım 18, kırmızı takım da 14 oy topladı. Bu skorlara gçre mavi takım dokunulmaz oldu. Kırmızı takım ise dokunulmazlık​ oyunu oynadı. 
 
Masterchef 15 Aralık eleme adayı! Masterchef'te dün kim kazandı?

 

MASTERCHEF ELEME ADAYI

Kırmzı takım oyuncuları Tolga ve Ayaz dokunulmazlık için mücadele etti. Kolakas ve bullez ürünleri ile yaratıcı tabaklar çıkaran ikiliden bireysel dokunulmazlığı Ayaz aldı. İlk eleme adayı yine kırmızı takımdan Görmek olmuştu. Perşembe akşamı ikinci eleme adayı da kırmızı takımdan Tolga oldu.

  1. eleme adayı: Görmek,
  2. eleme adayı: Tolga
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...