Tgrt Haber

Masterchef ilk finalist kim oldu? Masterchef'te dün kim elendi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
09 Ocak 2023 09:08 - Güncelleme : 09 Ocak 2023 09:55
Masterchef ilk finalist kim oldu? Masterchef'te dün kim elendi?

Dün akşam yayınlanan Masterchef yarışmasında son 3 yarışmacı finalist olmak için yarıştı. İlk üç yarışmacı Ayaz, Metin ve Kıvanç arasında geçen rekabet sonucu bir kişi yarışmaya veda ederken, ilk finalist belli oldu. Yarışmacılar ilk finalist olmak için üç farklı etapta performans sergiledi. Masterchef ilk finalist kim oldu? Masterchef'te dün kim elendi?

Danilo Zanna​, Somer Sivrioğlu​ ve Mehmet Yalçınkaya​'nın jüri koltuğunda oturduğu Mastercef Türkiye yarışmasının finaline kısa bir süre kaldı. 8 Ocak Pazar günü asterchef yarışmasında ilk finalist belli oldu. Yarışmacılar 3 aşamalı etaplarda en yüksek puanı alabilmek için yarıştı. 

MASTERCHEF​'TE İLK FİNALİST KİM OLDU?

Masterchef yarışmasının ilk etabında yarışmacılar,  vegan konseptte ilk olarak başlangıç yemeği yaptı. İkinci olarak seçilen deniz ürünü ile bir ana yemek çıkarıldı ve üçüncü ve son etapta ise yarışmacılar seçtiği meyve ve ya meyveler bir tatlı tabağı hazırladı. Üç etap sonucunda en yüksek puanı alan Kıvanç ilk finalist oldu. 

Metin 69
Kıvanç 71
Ayaz 65

Masterchef ilk finalist kim oldu? Masterchef'te dün kim elendi?

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

Metin, Kıvanç ve Ayaz üçüncü ve son oyuna çıktı. Bu aşamada yarışmacılar seçtikleri meyvelerle bir tatlı yaptı. Üçüncü tabağın ardından Ayaz toplamda 65, Metin 69 puan aldı ve finalist koltuğuna ilk gün veda eden Ayaz oldu.
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...