Tgrt Haber

Masterchef kaptanlığını kim aldı? 19 Aralık Masterchef kim kazandı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
20 Aralık 2022 08:30 - Güncelleme : 20 Aralık 2022 09:47
Masterchef kaptanlığını kim aldı? 19 Aralık  Masterchef kim kazandı?

Finale adım adım gidilirken kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, son defa kaptanlık oyunu oynadı. Dün yayınlanan Masterchef yarışmasında kaptanlık oyunu için Ömür Akkor Şef yarışmaya konuk oldu. Kazanan takımın kaptanın belli olduğu Masterchef'te pilav ve uskumru tarator yemekleri hazırlandı. Peki, Masterchef'te kaptan kim oldu, hangi takım kazandı? Masterchef mavi takım kaptanı kim oldu?

Danilo, Somer, Mehmet ve konuk şef Ömür Akkor'un değerlendirmesiyle ilk olarak iki kişi seçildi. Daha sonra bu iki kişi kaptanlık düellosu için yarıştı. Kaptanın belli olduğu Masterchef​'te takımlar tekrar kuruldu. Finale gitmek için yarışan yarışmacılardan kim kaptan oldu? 19 Aralık akşamı ekranlara gelen 161'inci bölümünde Masterchef mavi takım kaptanı kim oldu? 

MASTERCHEF KAPTANLIĞI KİM KAZANDI?

Dün gece yayınlanan Masterchef yarışmasında konuk Ömür şef yarışmacılarda lüferli pilav ve uskumru tarator istedi. Zor ve teknik isteyen oyun için şefler tam 50 dakika süre verdi. Yapılan değerlendirmeler sonunda Metin​ ve Kıvanç​ düelloya kaldı. Bu kişi kaptanlık düellosu için yarıştı. Ezogelin çorba, krem çavdır çorbası, ceviche, chili con carne ve humus gibi malzemeleri eksik olan ürünler üzerinde düzeltmeler yapan yarışmacılardan mavi takım kaptanı Kıvanç oldu. Kıvanç kırmızı takım kaptanlığına da Görkem'i seçti.

Masterchef kaptanlığını kim aldı? 19 Aralık  Masterchef kim kazandı?

MASTERCHEF'TE YENİ TAKIMLAR KURULDU

Kıvanç ve Görkem'in kaptan olduğu gecede takımlar yeniden kuruldu. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...