Tgrt Haber

Masterchef yarışmasında kim elendi? Masterchef'te dün elenen isim kim oldu?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
19 Aralık 2022 09:00 - Güncelleme : 19 Aralık 2022 09:52
Masterchef yarışmasında kim elendi? Masterchef'te dün elenen isim kim oldu?

18 Aralık Pazar günü yayınlanan Masterchef yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Yarışmacılar en iyi tabakları çıkartmak için tüm yeteneklerini sergiledi. 16. eleme gecesinde 4 kişi potada yer aldı. Masterchef eleme adayları Görkem, Tolga, Ayaz ve Yağız'dan biri yarışmaya veda etti. Masterchef kim elendi? Masterchef'te dün elenen isim kim oldu?

Somer Sivrioğlu​, Mehmet Yalçınkaya​, Danilo Zanna’nın jürisinde yer aldığı MasterChef’te dün akşam bir yarışmacı hayallerine veda etti. Yemeklerin tadımını yapan şefler eleme adaylarını belirledi. 4 eleme adayından bir ise yarışmaya veda etti. İşte 18 Aralık Pazar Masterchef​ yarışmasına veda eden isim! 

MASTERCHEF YARIŞMASINDA DÜN AKŞAM KİM ELENDİ?

Masterchef yarışmasında elenen isim belli oldu. Dün akşam Masterchef yarışmasına veda eden isim Yağız Özçelik oldu. Eleme sonrası konuşan Yağız, ''Şefleri televizyondan izlerdim. Yakından onlara yemek yapıyor olmanın verdiği his bambaşkaydı. Ana kadroya kaldığım günün stresini asla unutmayacağım. Müthişti.'' dedi. Yağız Özçelik, ''Gülerek gidiyorum, siz de gülün şef. Çok güzel insanlarsınız. Allah'a emanet. Elimden geleni verdim, burada yiyeceğimiz ekmeğimiz yokmuş. Nasip...''  dedi. 

Masterchef yarışmasında kim elendi? Masterchef'te dün elenen isim kim oldu?

MASTERCHEF'TE TAKIMLAR NASILDI?

Mavi Takım 

Yağız (Takım Kaptanı)

Metin

Kıvanç

Burak Kaya

Kırmızı Takım

Tolga (Takım Kaptanı)

Görkem

Ayaz

MASTERCHEF YAĞIZ KİMDİR?

MasterChef Yağız, Ticaret Lisesi'nde eğitim gördü sırada kaydını aldırıp Turizm Lisesi'ne geçiş yaptı. Bolu'da aşçılık eğitimi alan Yağız, Düzcelidir. 22 yaşında Yağız Özçelik, mutfağa olan ilgisinin küçük yaşlarda başladığını açıkladı.

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...