Tgrt Haber

Masterchef eleme adayı kim oldu? Masterchef 20 Aralık kazanan takım?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
21 Aralık 2022 08:48 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 10:37
Masterchef eleme adayı kim oldu? Masterchef 20 Aralık kazanan takım?

Son kez belirlenen Masterchef mavi ve kırmızı takım yarışmacıları ilk dokunulmazlık oyununa çıktı. Takımlar 3 aşamalı dokunulmazlık oyununa çıktı. 6 yarışmacı şeflerin belirlediği konsept doğrultusunda dolmalar ve sarmalardan oluşan tabak hazırladı. Bu hafta Masterchef yarışmasının konuğu Somer Şef'in kızı Derin oldu. Peki, Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Masterchef potaya kim girdi?

Dün oynanan Masterchef​ yarışmasında mavi ve kırmızı takımdan oluşan 6 yarışmacı dokunulmazlık oyunu​ oynadı. Dokunulmazlık oyunu sonrası bir kişi eleme adayı oldu. Türkiye'nin 20 Aralık akşamı ekranlara gelen 162'inci bölümünde, kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, 2 aşamadan oluşan yarışmada yarıştı. Peki, 20 Aralık Masterchef eleme adayı kim oldu? 

MASTERCHEF KAPTANLAR BELLİ OLDU

Dün gece yayınlanan Masterchef yarışmasında konuk Ömür şef yarışmacılarda lüferli pilav ve uskumru tarator istedi. Zor ve teknik isteyen oyun için şefler tam 50 dakika süre verdi. Yapılan değerlendirmeler sonunda Metin​ ve Kıvanç düelloya kaldı. Bu kişi kaptanlık düellosu için yarıştı. Ezogelin çorba, krem çavdır çorbası, ceviche, chili con carne ve humus gibi malzemeleri eksik olan ürünler üzerinde düzeltmeler yapan yarışmacılardan mavi takım kaptanı Kıvanç oldu. Kıvanç kırmızı takım kaptanlığına da Görkem'i seçti.

MASTERCHEF KİM POTADA?

Dün yayınlanan Masterchef yarışmasında kırmızı ve mavi takım yarışmacıları 3 aşamalı dokunulmazlık oyunu oynadı. MasterChef jürisi yarışmacılardan üç aşamada da üç farklı tabak istedi.

ilk oyunun kazananı mavi takım oldu. İkinci aşamada ise jüriler yarışmacılardan salatalar menüsünde dahilinde; tavuklu Sezar salata, niçoise salatası, waldorf salatası istedi. İkinci turda iki takım da ikişer kişi ile mücadele etti. Salatalarda kazanan takım maviler oldu. Mavi takım, böylelikle dokunulmazlığın da sahibi oldu.

Masterchef eleme adayı kim oldu? Masterchef 20 Aralık kazanan takım?

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIMDA KİM DOKUNULMAZ OLDU?

Kırmızı takım dokunulmazlık oyununu kaybedince bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Yarışmacılardan 'Vegemite' adlı Avustralya'nın ünlü ürünü ile yaratıcı tabaklar yapmaları talep edildi. Yarışma sonucunda Burak üçüncü, Görkem de ikinci olurken Ayaz bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

Kırmızı takımda oylama sonucunda ilk eleme adayı Burak Kaya oldu.

MASTERCHEF YARIŞMACILAR

Mavi Takım: Kıvanç (Kaptan) Metin, Tolga

Kırmızı Takım: Görkem (Kaptan), Ayaz, Burak Kaya.

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...