Tgrt Haber

Masterchef son önlüğü kim giydi? Masterchef 4. ceketi kim giydi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
03 Ocak 2023 08:27 - Güncelleme : 03 Ocak 2023 09:40
Masterchef son önlüğü kim giydi? Masterchef 4. ceketi kim giydi?

Uzun süredir ekran macerasına devam eden Masterchef Türkiye yarışmasında sona gelindi. Yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümüne 2 Michelin yıldızı alan Fatih Tutak konuk oldu. Yarışmacılar, Tutak'ın verdiği uskumru dolması tarifiyle finale yükselmek için yarıştı. İşte Masterchef Türkiye'de 4. gömleğin sahibi!

Masterchef​ finalistlerin belli olduğu Masterchef Türkiye'de 4 aday şef gömleğinin sahibi oldu. Birincinin belli olacağı yarışmada büyük ödül hakkında açıklama yapılmadı. Masterchef son şef gömleği için Kıvanç ve Burak Kaya yarıştı. İşte, Masterchef son şef gömleği sahibi! 

MASTERCHEF 4. GÖMLEĞİ KİM GİYDİ?

3 yarışmacının şef gömleğini giydiği masterchef yarışmasında Burak Kaya ve Kıvanç​ son gömleği kazanmak için yarıştı.  2 Michelin yıldızı alan Fatih Tutak, Masterchef'e konuk olarak oldu ve yarışmacılar için uskumru dolması tarifi verdi. Kıvanç ve Burak Kaya hazırladığı uskumru dolması sonrası değerlendirme aşamasında yerlerini aldı. Kıvanç 46 puan, Burak Kaya ise 40 puan aldı ve Kıvanç Masterchef'in 4.finalisti oldu. Burak Kaya, Masterchef'e 5.olarak veda etti.

MASTERCHEF FİNALİSTLERİ

Metin,

Kıvanç,

Ayaz,

Görkem

Masterchef son önlüğü kim giydi? Masterchef 4. ceketi kim giydi?

MASTERCHEF FİNALİ NE ZAMAN? 

Masterchef finaliyle ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı. Ancak geçtiğimiz yıl MasterChef Türkiye yarışması Ocak ayında final yaptı. Survivor​'ın da bu yıl 15 Şubat'ta başlaması sonrası Masterchef'in 14 Ocak'ta final yapması öngörülüyor. 

 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...