Tgrt Haber

Masterchef şampiyonu kim oldu 20022? Masterchef puanları! Masterchef hediye araba modeli!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
11 Ocak 2023 06:32 - Güncelleme : 11 Ocak 2023 07:22
Masterchef şampiyonu kim oldu 20022? Masterchef puanları! Masterchef hediye araba modeli!

Masterchef Türkiye yarışmasının finali bugün gerçekleşecek. Dün akşam Masterchef yarışmasında Kıvanç, Metin ve Ayaz arasında 3 aşamalı yarışma gerçekleşti. Son iki finalist jüri üyelerinin puanlaması sonrası belli oldu. Masterchef finalistleri Kıvanç ve Metin oldu. Yarışmacılar finali getirecek imza tabağını canlı yayında, eski yarışmacılar, aileler ve seyirciler karşısında yapıyor. Peki, Masterchef şampiyonu kim oldu? Masterchef birincisi Metin mi, Kıvanç mı oldu? Masterchef büyük ödülü ne?

Masterchef yarışmasının finali bugün gerçekleşecek. Yaklaşık 6 aydır ekran macerasına devam eden MasterChef Türkiye​ sezon finali ile şampiyon belli olacak. Şampiyonluk için uzun süredir mücadele eden Kıvanç​ ve Ayaz​ 3 jüri üyesinin de takdirini kazandı. 

MASTERCHEF ŞAMPİYONU KİM OLDU? 

Bugün Kıvanç ve Ayaz arasında gerçekleşen mücadele de kazanan belli oldu. Mehmet, Somer ve Danilo Şef’in değerlendirmesi sonucu kazanan belli oldu. İki aşama ardından üçüncü imza yemeği canlı yayında yapılarak oylanıyor. Masterchef finalinde ilk aşamada Ege, Anadolu ve bal kabağı mantarı oldu. Metin​'in menüsü ise Antalya Piyazı (tırnak pide ile), İslim kebabı (siyez pilavı ile), nişasta helvası yapıldı. Puanlama sonucu  Kıvanç 20 puan alarak ikinci tura yükseldi. Metin de ilk menüden toplamda 18 puan topladı. Son tabak sonrası alınan puanlar ile beraber iki etaptan kazanılan puanlar canlı yayında birleştirilerek şampiyon açıklanacak. Toplam puanlar sonrası 2022 şampiyonu Metin oldu.

MASTERCHEF BÜYÜK ÖDÜL  NE?

 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...