Tgrt Haber

Masterchef kupayı kim kazandı, yarı finale kim kaldı? Masterchef kim elendi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
04 Ocak 2023 08:45 - Güncelleme : 04 Ocak 2023 09:51
Masterchef kupayı kim kazandı, yarı finale kim kaldı? Masterchef kim elendi?

Masterchef yarışmasının dün akşam yayınlanan bölümünde son dörde kalan Metin, Ayaz, Görkem ve Kıvanç arasında kıyasıya rekabet yaşandı. 4 isim finale yükselmek için 3 etaptan oluşan yarışmadan en yüksek puanı almak için yarıştı. Masterchef 4. ceketi kim giydi? Masterchef kupayı kim kazandı?

172. bölümüyle ekranlarda yer alan Masterchef​ yarışmasında finale bir adım kaldı. Kıvanç, Metin​, Ayaz​ ve Görkem arasında geçen zorlu mücadelenin ardından 1 yarışmacı yarı finale yükselmeyi başardı. Bugün de yarışmacılar 2. yarı finale yükselen ismi belirleyecek. İşte yarı finale ilk yükselen isim! 

MASTERCHEF ELENDİ?

2023 Masterchef Türkiye finali için nefesler tutuldu. Metin, Kıvanç​, Ayaz ve Görkem'in kaldığı ilk yarı finalde kazanan isim Kıvanç oldu. Bugün 2. yarı final etabı yapıldı ve bir isim daha finale yaklaşacak. İlk etapta ikonik yemekler konsepti, ikinci etapta salçalarla yaratıcı ürün yapan yarışmacılar, final etabında da Mehmet Şef'in özel tarifiyle yarı finale yükselmek için yarıştı. 

MASTERCHEF YARI FİNALE KİM KALDI?

Yapılan aşamalardan en yüksek puanı alan Kıvanç, 69 puanla yarı finalist oldu. Yarı finale çıkan 2. isim ise bugün belli olacak. 

Kıvanç 69 puan

Metin 64 puan,

Ayaz 59 puan

Görkem 51 puan aldı.

Masterchef kupayı kim kazandı, yarı finale kim kaldı? Masterchef kim elendi?

MASTERCEF NE ZAMAN BİTİYOR?

Masterchef'te kalan son 3 yarışmacı sonrası Masterchef finali ne zaman araştırılması yapılmaya başlandı. Masterchef Türkiye final tarihi henüz açıklanmadı. Survivor 2023'ün 15 Ocak'ta başlayacak olması sebebiyle Masterchef Türkiye'nin bu tarihten önce final yapması bekleniyor. 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...