Tgrt Haber

Masterchef yarı finale kim kaldı? Masterchef yarı finalistler!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
07 Ocak 2023 09:20 - Güncelleme : 07 Ocak 2023 10:06
Masterchef yarı finale kim kaldı? Masterchef yarı finalistler!

İlk finalistin belli olmasını ardından Masterchef yarışmasında Metin, Görkem ve Ayaz 3 aşamalı etap ile jüri karşısına çıktı. Üç isim yarı final koltuğunu garantilemek için kıyasıya mücadele verdi. Yarışmacılar üç aşamanın ilkinde ikonik yemekler konsepti, ikinci etapta esans yağlarla yaratıcı ürün yapılırken final etabında da Danilo Şef'in özel tarifi yer aldı. Peki, Masterchef yarı finale kim kaldı? Masterchef yarı finalistler!

MasterChef​'te ilk 3'e kalarak gecenin kazananı dün belli oldu.  Danilo, Somer, Mehmet Şef tarafından yarışmacıların yemekleri değerlendirildi. Masterchef'in finaline kısa bir süre kala son 3'e kalan yarışmacılarda belli oldu. Masterchef yarı finalist kim oldu? 

MASTERCHEF'İN İLK TURUNDA İKONİK YEMEKLER YAPILDI

Masterchef'in ilk turunda yarışmacılar tütsülenmiş somon pizzası yaparak en yüksek puanı almak için yarıştı. Bu etapta süre ise tam 50 dakika oldu. Metin​, Ayaz ve Görkem şeflerin istediği lezzete yakın en iyi tabağı çıkarmak için kıyasıya mücadele etti. İlk turun kazananı 22 puanla Görkem ve Metin birinci oldu. 

MASTERCHEF'TE YARI FİNALE KİM YÜKSELDİ

Tüm bu aşamalardan başarıyla geçerek 64 puan alan Metin gün birincisi olarak yarı finale yükseldi. Yarışmada ilk yarı finalist geçtiğimiz gün Kıvanç olmuştu.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...