Tgrt Haber

Masterchef'te ana kadroya giren yarışmacı belli oldu! Sevinci görülmeye değerdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
24 Haziran 2023 11:16 - Güncelleme : 24 Haziran 2023 12:35
Masterchef'te ana kadroya giren yarışmacı belli oldu! Sevinci görülmeye değerdi

Dün akşam TV8 ekranında yayınlanan Masterchef All Star yarışmasında günün kazananı belli oldu. İddialı yarışmacıların yarıştığı Masterchef'te yarışmacılar Fransız mutfağına özgü yemekler hazırladı. 23 Haziran Cuma gününün kazananı Eray oldu.

Mehmet Yalçınkaya​ ve Danilo Zanna​ ile birlikte Somer Sivrioğlu​'nun yokluğunda konuk şef Ömür Akkor'un jüri üyesi olarak yer aldığı Masterchef​ yarışmasında 23 Haziran'ın kazananı belli oldu. Ana kadroya girmek için yarışan adaylara ilk turda 55 dakika süre verildi ve Fransız mutfağından bir lezzet hazırlamaları istendi. 

23 HAZİRAN MASTERCHEF KAZANANI BELLİ OLDU 

23 Haziran Cuma günü yayınlanan Masterchef yarışmasında Duygu Acarsoy, Eray Aksungur, Sedat Tuncer ve Celal Sarıgül, ikinci tura yükselmeyi başardı. Şefler, patlıcan ve gochujang (Kore salçası) ile 45 dakika sonunda tabak hazırlamalarını istedi. Eray günün birincisi oldu ve ana kadroya adını yazdırdı.

MASTERCHEF'TE ANA KADROYA HANGİ YARIŞMACILAR GİRDİ?

Şeflerin oyları sonucu her gün bir ismin önlük giyerek ana kadroya dahil olduğu yarışmada; Güzide Mertcan, Suna Aydın, Batuhan Bayır, Eda Karabulut, Rıfat Yurttaş, Sefa Okyay Kılıç, Tanya Kilitkayalı ve Esra Tokelli'nin ardından 9'uncu yarışmacı da Eray oldu. 

 
Masterchef'te ana kadroya giren yarışmacı belli oldu! Sevinci görülmeye değerdi

MASTERCHEF ERAY KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1997 yılında Bolu'da doğan Eray Aksungur, lisede aşçılık bölümünden mezun oldu. Otellerde ilk stajını yapan Eray,  birçok firmada deneyim kazandı. 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...