Tgrt Haber

Masterchef'te elenen isim belli oldu! Jüri ufak hatayı affetmedi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
11 Eylül 2023 09:39 - Güncelleme : 11 Eylül 2023 10:44
Masterchef'te elenen isim belli oldu! Jüri ufak hatayı affetmedi

TV8 ekranında yayınlanan Masterchef All Star yarışmasında dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Ayaz, Tolga, Sefa, Hasan, Tanya, Suna ve Esra'nın eleme adayı olduğu yarışmada jüri üyeleri ufak hatayı affetmedi.

Dün akşam tv8 ekranında yayınlanan Masterchef​ yarışmasında yarışmacılar elenmemek için mücadele verdi. MasterChef'in ilk oyununda yarışmacılar kuzu böbreği ve taze kişniş ile yaratıcı ve lezzetli bir yemek yapmaya çalıştı.

MASTERCHEF ALL STAR'DA ELENEN İSİM BELLİ OLDU 

Yarışmacıların yaptıkları tabaklar sonrası Ayaz, Tanya, Sefa en iyi yemeği hazırlayarak devam etme hakkı kazandı. İkinci tura kalan Suna​, Esra, Hasan ve Tolga ise Somer Sivrioğlu​'nun "Yeşil Mercimekli Mantı" yemeğini yapmaya çalıştı. 

 

Masterchef'te elenen isim belli oldu! Jüri ufak hatayı affetmedi

MASTERCHEF'TE JÜRİ UFAK HATAYI AFFETMEDİ 

Jüri üyelerinden 2. tabak sonrası en düşük puanı alan yarışmacı​ Suna oldu. Suna böylece Eda​ ile son bir eleme oyunu oynadı. Kalamar dolması ile masanın başına geçen iki yarışmacıdan Suna yaptığı ufak hata ile elenen isim oldu. Gecenin sonunda yemeğinde kıkırdak unutan Suna, MasterChef hayallerine veda etti.

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...