Tgrt Haber

Masterchef'te gergin anlar! Eleme adayları belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
01 Eylül 2023 16:06 - Güncelleme : 01 Eylül 2023 17:10
Masterchef'te gergin anlar! Eleme adayları belli oldu

TV8 ekranında yayınlanan Masterchef yarışmasının son bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk olarak takım halinde yarışan yarışmacılar, bireysel mücadelede stresli anlar yaşadı.

Dün akşam yayınlanan MasterchefAll Star​ yarışmasında dokunulmazlık​ mücadelesi nefes kesti. Aşamalardan oluşan yarışmada 2 kişi daha eleme​ adayı oldu. 

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununda şefler yarışmacılardan kendi restoranlarına ait 7 çeşit yemek istedi. Menüde ise snejanka, sakızlı ahtapot, spagetti alla nerano, pastırmalı levrek, güngörmez çökertme kebabı, torta mimosa yer aldı. 1 saat süreleri olan yarışmacıların mücadelesinde haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Mavi takım bireysel dokunulmazlık mücadelesi için yarıştı. Bu turda şefler yarışmacılardan sıfır atık ile tabak hazırlamaları istendi.45 dakikalık süre sonunda dokunulmazlığı kazanan kişi Hasan​ oldu.

Masterchef'te gergin anlar! Eleme adayları belli oldu

MASTERCHEF'TE SON ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Mavi takımın dokunulmazlık oyununu kaybettiği gecede bireysel dokunulmazlığı kazanan Hasan eleme potasına Batuhan'ı gönderdi. Heyecan dolu gecenin sonunda daha sonra da eleme oylaması yapıldı. Oylamada en fazla ismi çıkan yarışmacı Tolga oldu. Böylece bu hafta MasterChef eleme adayları Tahsin, Gamze, Kıvanç, Eda, Batuhan ve Tolga oldu.

Masterchef'te gergin anlar! Eleme adayları belli oldu

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...