Tgrt Haber

Masterchef'te gerginlik! Jüriyle kavga eden yarışmacı diskalifiye olmak istedi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
17 Haziran 2023 12:02 - Güncelleme : 17 Haziran 2023 14:38
Masterchef'te gerginlik! Jüriyle kavga eden yarışmacı diskalifiye olmak istedi

Masterchef All Star'ın dün yayınlanan bölümüne yaşanan gerginlik damga vurdu. Danilo Zanna, yarışmacılardan Mehmet Sur ile tartıştı. Yaşanan olay karşısında gözyaşlarına hakim olamayan Sur, diskalifiye olmak istedi.

MasterChef​ 2018 sezonunda yarışan Mehmet Sur, bu sezonda da ana kadroda yer alabilmek için mücadele ediyor. Dün yayınlanan Masterchef yarışmasında Danilo şef ile yarışmacılardan Mehmet Sur arasında tartışma yaşandı. 

MASTERCHEF'TE GERGİNLİK!

MasterChef All Star​'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Danilo Zanna​, şef tabağını yanlış yapan Mehmet Sur'a tepki göstererek "Bu yaptığın saygısızlık" dedi. Zanna'nın sözlerine sinirlenen Mehmet Sur "Diskalifiye olmak istiyorum" deiyerek tepki gösterdi. Yaşanan duruma sinirlenen Mehmet Yalçınkaya​ "Bizi dinleyeceksin. Dinlemeyeceksen dışarı çık, burada oyun oynamıyoruz" dedi. Mehmet Sur ve Danilo Zanna arasında yaşanan kısa süreli gerginlik tatlıya bağlandı.

Masterchef'te gerginlik! Jüriyle kavga eden yarışmacı diskalifiye olmak istedi

MEHMET SUR KİMDİR? 

Mehmet Sur, 1979 yılında Diyarbakır'da dünyaya geldi. Sur, kendisini et konularında uzman ve şırdan ustası olarak tanımlıyor. Sur'un İstanbul'da da sakatat dükkanına sahip. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...