Tgrt Haber

Masterchef'te ipler gerildi! Duydukları karşısında Gamze gözyaşlarını tutamadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
13 Temmuz 2023 11:03 - Güncelleme : 13 Temmuz 2023 12:06
Masterchef'te ipler gerildi! Duydukları karşısında Gamze gözyaşlarını tutamadı

MasterChef Türkiye All Star yarışmasının dün akşam yayınlanan bölümüne gözyaşları ve yükselen sesler damga vurdu.TV8 ekranında yayınlanan Masterchef yarışmasında ana kadroda yarışan yarışmacılardan Sergen ve Gamze arasında ipler gerildi.

Danilo Zanna​, Mehmet Yalçınkaya​ ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olarak yer aldığı Masterchef​ yarışmasında eleme heyecanı dün akşama damga vurdu. Son yayınlanan bölümde Sergen​ ve Gamze​ arasında gerilim yaşandı. Sergen'in "Karşı takımdaki yarışmacıdan korkuyorsun." sözlerini söylemesi üzerine Gamze gözyaşlarına boğuldu. 

MASTERCHEF'TE SERGEN VE GAMZE KAVGA ETTİ, GÖZYAŞLARI SEL OLDU 

MasterChef Türkiye All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Gamze ile Sergen arasında gerilim yaşandı. Takım oyununu kaybeden Sergen'in "Karşı takımdaki yarışmacıdan korkuyorsun. Ben korkan insanla çalışmak istemem" demesine sinirlenen Gamze, "Burası sizi babanızın tapulu malı değil" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Masterchef'te ipler gerildi! Duydukları karşısında Gamze gözyaşlarını tutamadı

12 TEMMUZ MASTERCHEF'TE ELEME ADAYI KİM OLDU?

Daha sonra mavi takımda gecenin ikinci adayını belirlemek üzere oylama yapıldı. Yapılan oylama sonucu en fazla oyu alan isim Mert oldu. Böylece bu haftanın eleme adayları Batuhan, Berker, Gamze ve Mert oldu.

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...