Tgrt Haber

Masterchef'te korkunç kaza! Gözyaşları sel oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
05 Temmuz 2023 09:24 - Güncelleme : 05 Temmuz 2023 14:31
Masterchef'te korkunç kaza! Gözyaşları sel oldu

Jüri kadrosunda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Osman Sezener'in yer aldığı Masterchef yarışmasının dün yayınlanan bölümünde yaşanan kaza, hem stüdyoya bulunanları hem de izleyicileri korkuttu.

Masterchef​ yarışmasında ana kadro seçmeleri devam ederken, dün akşam yayınlanan bölümde yarışmacılardan Fatma Nur'un geçirdiği kaza​ paniğe neden oldu. 

MASTERCHEF'TE 

Ana kadro seçmelerinin devam ettiği MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde korkutan bir kaza yaşandı. Ana kadroya girmek için mücadele eden Fatma Nur, parmağını kesti. Fatma Nur acıdan gözyaşlarına boğulurken diğer yarışmacılar da panik içinde o anları izledi.

MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde ana kadroya girebilmek için mücadele eden Fatma Nur, elini kesti. Yarışmacıların ağzının açık kaldığı anlarda gözyaşlarına boğulan Fatma Nur, yapılan müdahalenin ardından yarışmaya devam etti.

Masterchef'te korkunç kaza! Gözyaşları sel oldu

MASTERCHEF FATMA NUR KİMDİR?

24 yaşında olan Fatma Nur Uçar, yarışmaya Fethiye'den katılıyor. Fethiye'de bir otelde suşi şefliği yapan genç yarışmacı​, 10 yaşından beri bu mesleğin içinde olduğunu belirtti. Lisede aşçılık bölümünde okuyan Uçar, babasının bu mesleği ilk başta istemediğini ve şuanda barıştıklarını da sözlerine ekledi. 

Masterchef'te korkunç kaza! Gözyaşları sel oldu

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...