Tgrt Haber

Masterchef'te Somer Sivrioğlu neden yok? Mehmet Yalçınkaya'dan cevap geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
15 Haziran 2023 08:44 - Güncelleme : 15 Haziran 2023 09:48
Masterchef'te Somer Sivrioğlu neden yok? Mehmet Yalçınkaya'dan cevap geldi

Dün Masterchef All Star'ın ilk bölümü yayınlandı. 2018 yılından beri Masterchef Türkiye'nin jüri koltuğunda oturan Somer Sivrioğlu'nun tanıtımda yer almaması dikkat çekmişti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sivrioğlu, ""Evimdeyim, MasterChef All Star başlıyor" notunu düştü.

Masterchef​ All Star yarışmasında jüri üyesi Somer Sivrioğlu​'nun yer almaması  ve şef Yılmaz Öztürk'ün bulunması ayrılık haberlerini güçlendirdi. Çıkan ayrılık iddiasının ardından hem Sivrioğlu'ndan hem de diğer jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya​'dan açıklama geldi.

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU NE ZAMAN GELECEK?

Dün ilk bölümü yayınlanan Masterchef All Star​'da jüri üyesinde yer almayan Somer Şef ile ilgili bilgilendirmeyi Mehmet Yalçınkaya yaptı, Mehmet Şef konu ile ilgili, "Somer yurt dışındaki yeni mekanının başında duruyor. 1 ay sonra aramızda olacak. Onun yokluğunda da 4 hafta boyunca konuk şeflerimiz bize eşlik edecek" dedi. Yalçınkaya'nın açıklamasının ardından görüntülü olarak yarışmaya bağlanan Sivrioğlu, yakın zamanda döneceğini de belirtti.  

 

Masterchef'te Somer Sivrioğlu neden yok? Mehmet Yalçınkaya'dan cevap geldi

SOMER SİVRİOĞLU KİMDİR?

25 Mayıs 1971 İstanbul doğumlu Somer Sivrioğlu,  24 yaşında iken 1995 senesinde Yüksek Lisans yapmak ve akademik kariyer için Avusturalya'ya gitti. Avusturalya'da yüksek lisans yaparken şefliğe başlayan Sivrioğlu, ilk işletmesini Sidney'de açtı. Şef, 2018 yılından beri Masterchef Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapıyor. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...