Tgrt Haber

Maviye Sürgün oyuncuları! Maviye Sürgün dizisi konusu nedir, kimin eseri?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
12 Haziran 2023 14:34 - Güncelleme : 12 Haziran 2023 15:19
Maviye Sürgün oyuncuları! Maviye Sürgün dizisi konusu nedir, kimin eseri?

Bu akşam ilk bölümü yayınlanacak Maviye Sürgün dizisinin başrolünde Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Serkan Altunorak yer alıyor. Marmaris'te çekimleri gerçekleşen Maviye Sürgün dizisinin yönetmen koltuğunda ise Nezaket Coşkun yer alıyor. İşte, Maviye Sürgün oyuncuları ve konusu?

26 bölümünden oluşan Maviye Sürgün, Muğla ilinin Marmaris​ ilçesinde Selimiye mahallesinde gerçekleşiyor. Usta oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken dizi, beklenenin aksine içinde bol bol dram barındıracak. 

MAVİYE SÜRGÜN OYUNCULARI 

Caner Cindoruk​,

Damla Sönmez

Serkan Altunorak

Bülent Şakrak,

Ayça Erturan,

Ruhi Sarı,

Hakan Salınmıs 

Maviye Sürgün oyuncuları! Maviye Sürgün dizisi konusu nedir, kimin eseri?

MAVİYE SÜRGÜN KONUSU NEDİR?

Uğradığı soruşturma sonrasında geçici süre açığa alınan başarılı SAT komandosu Ali (Caner Cindoruk), eşi Ayda’nın talihsiz ve ölümcül hastalık haberi ile çocuklarını ve eşini de yanına alarak; Çamlıkıyı'da butik otel işleten kayınpederi Salih’in (Hakan Salınmış) yanına taşınır. Taşınmadan kısa bir süre sonra Ayda'nın vefatı ile tüm aile derin bir yasa boğulur.

MAVİYE SÜRGÜN'ÜN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ali, tekneyle denize açıldığı fırtınalı bir gece de, kendinden geçmiş bir şekilde bulduğu Defne'yi (Damla Sönmez) dalgaların arasından kurtarır. Bir Sat komandosu olan Ali (Caner Cindoruk), karısı Ayda'nın vefatından sonra çocukları Arda ve Azra ile karısının büyüdüğü kasabaya taşınır. Bu süreçte Ali'nin en büyük destekleri; Ayda'nın babası Salih (Hakan Salınmış) ile arkadaşı ve meslektaşı olan Hasan (Bülent Şakrak) olacaktır.

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...