Tgrt Haber

Müge Anlı Ömer kimdir, gerçek adı ne? Müge Anlı Ezel Bayraktar olayı son gelişmeleri! Müge Anlı Ezel Bayraktar hangi dizide oynuyor?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
22 Aralık 2022 10:08 - Güncelleme : 22 Aralık 2022 12:31
Müge Anlı Ömer kimdir, gerçek adı ne? Müge Anlı Ezel Bayraktar olayı son gelişmeleri! Müge Anlı Ezel Bayraktar hangi dizide oynuyor?

Müge Anlı'ya katılan çift, kardeşlerine verdiği 300 bin TL'yi geri alamadıkları için programa başvurdu. Türkiye'den yurt dışına açılmak istediğini söyleyen Ömer, Ezel dizisinden esinlenerek adını Ezel Bayraktar olarak değiştirdi. Ömer Aslanhan olan adını Ezel Bayraktar olarak değiştirdi ve Teşkilat, Yalnız Kurt dizilerinde rol aldığını iddia etti. Peki, Ezel Bayraktar son dakika gelişmeleri! Müge Anlı Ömer Can Aslanhan kimdir?

Müge Anlı​ ile Tatlı Sert​ programına başvuran Tuğba ve Mehmet Aslanhan çifti, Tuğba'nın kanser tedavisi için biriktirdikleri 300 bin TL'yi Ömer Aslanhan'a teslim ettikleri ve geri alamadıklarını açıkladı. Ömer bu parayla Ezel dizisine özenerek kendini baştan yarattı. Peki, Ömer Aslanhan kimdir? 

ÖMER ASLANHAN KİMDİR?

Ömer Aslanhan gerçek adıyla Ezel Bayraktar. 17 yaşından ailesinin yanından ayrılan Ömer, oyuncu olma hayaliyle İstanbul'a geldi. Burak Özçivit ve Kenan İmirzalıoğlu'na benzediğini iddia eden Ezel, nereli, ne iş yapıyor? 

EZEL BAYRAK KİMDİR? TIKLAYIN 

EZEL BAYRAKTAR SON DAKİKA GELİŞMELERİ

19 Aralık Pazartesi yayınlanan Müge Anlı programında Ömer olan adını Ezel Bayraktar olarak değiştirmesi sosyal medyada çok konuşulmuştu. Kanser tedavisi gören yengesinin parasını alıp dişlerini yaptıran Ezel Bayraktar, paranın sadece 14 bin TL'sini bulup getireceğinin sözünü verdi. Her seferinde pişman olduğunu dile getiren Ezel, parayı bankadan çekmek için uğraşırken Müge Anlı ismini vermek istemediği bir seyircinin tedavi parasını göndermesi büyük sevinç yarattı. Ezel Bayraktar, Türkiye'de oyunculuk yapmak istediğini ve ailesiyle de görüşmek istemediğini açıkladı. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...