Tgrt Haber

Müge Anlı'dan ekran vedası! Veda ederken istediği şeyi de açıkladı...

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
26 Haziran 2023 11:39 - Güncelleme : 26 Haziran 2023 12:24
Müge Anlı'dan ekran vedası! Veda ederken istediği şeyi de açıkladı...

Sezon finali yapan Müge Anlı, veda ederken hakkında çıkan haberlere de sitem etti. Müge Anlı sezon finalinde “Sezon finaline giriyoruz. Baştan söyleyeyim, ‘Rahmi Bey öldü’ diye haber yapmayın. Bana da ‘boşandı’ diye yazmayın" dedi. Anlı yeni sezonda isteklerini de sıraladı.

14 sezondur devam eden Müge Anlı​ programı 23 Haziran 2023 tarihinde sezon finali​ yaptı. Anlı'nın sezon finali konuşması ses  getirdi. Şikayetlerini, yeni sezondaki isteklerini sıralayan Anlı, konuşmasıyla ses getirdi. 

MÜGE ANLI'DAN VEDA MESAJI

Sabah'ta yer alan habere göre; Sezon finali yapan Anlı vedasında duygusal anlar yaşadı. Anlı, "Her zaman söylüyorum ne yaptıysak beraber yaptık. İyi ki varsınız. Biz kocaman bir aileyiz. Tanıdığım tanımadığım birçok insan bir karşılık beklemeden sadece iyilik yapmak için bu sezon da birbirine sarıldı. Nelerin üstesinden gelmedik ki beraber. Olayların çözülmesinde ufak ya da büyük katkısı olan herkese minnettarım. Her birinize teşekkür ediyorum. İki ay sonra azalmadan çoğalarak yine ekran başında hep beraber olalım." sözleriyle veda etti. 

Müge Anlı'dan ekran vedası! Veda ederken istediği şeyi de açıkladı...

MÜGE ANLI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Canlı yayınlanan Müge Anlı'nın 15. sezonu için tarih belli oldu. 23 Haziran 2023 Pazartesi günü sezon finali yapan Müge Anlı programı, Eylül​ ayında tekrar seyircisiyle buluşacak. 

 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...