Tgrt Haber

Müge Anlı'nın rakibiydi! Serap Paköz'ün programı Gerçeğin Peşinde apar topar yayından kaldırıldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Ağustos 2023 08:34 - Güncelleme : 16 Ağustos 2023 08:51
Müge Anlı'nın rakibiydi! Serap Paköz'ün programı Gerçeğin Peşinde apar topar yayından kaldırıldı

Star TV'de yayınlanan Gerçeğin Peşinde programı aniden yayından kaldırıldı. Serap Paköz’ün sunumuyla ekrana gelen programda faili meçhul dosyaların karanlık yüzleri aydınlatılıyor ve kayıplar bulunuyordu.

Hafta içi her gün Star TV​ ekranında yayınlanan Gerçeğin Peşinde programının sunuculuğunu Serap Paköz üstleniyor. Kayıpları bulan, cinayetleri çözen programın yeni sezonda Star TV ekranında olmayacağı, yayından kaldırıldığı öğrenildi.

GERÇEĞİN PEŞİNDE PROGRAMI YAYINDAN KALDIRILDI 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Avukat ve Adli Tıp Uzmanı görüşlerinin de yer aldığı program Gerçeğin Peşinde'nin yeni sezonda Star TV ekranında olmayacağı, yayından kaldırıldığı öğrenildi. Daha önce tv8’den Star TV’ye geçen programın yeni sezondaki akıbeti merak konusu oldu.

Müge Anlı'nın rakibiydi! Serap Paköz'ün programı Gerçeğin Peşinde apar topar yayından kaldırıldı

SERAP PAKÖZ KİMDİR?

15 Haziran 1965 doğumlu Serap Paköz, Ankara doğumlu. Çukurova İdari Bilimler Fakültesi’nde okurken TRT’nin açmış olduğu sınavı kazanarak spikerlik hayatına başladı. 1982 yılında TRT Trabzon ve Van radyolarında çalıştı. Uzun yıllar kanallarda sunuculuk yapan Paköz, 28 Haziran 2019 tarihinde TV8 ekranlarındaki son Gerçeğin Peşinde programını sunmuştur ve program yeni sezonda Star TV'ye geçmiştir. Sunucusu da İnci Ertuğrul olmuştur. Fakat 2020-2021 sezonundan itibaren tekrar Star TV'deki Gerçeğin Peşinde programını sunmaktadır.

 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sukru17 Ağustos 2023 01:43

Muge in rakibimi))))))) muge anlı in tek rakibi var oda THY

Yüksel 16 Ağustos 2023 16:36

Her kez işini yapıyor serapta yeni gelmedi bence kalkmasın

Sonraki Haber Yükleniyor...