Tgrt Haber

Netflix'in takvimi belli oldu! Uzun zamandır beklenen seriler geliyor!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
29 May 2023 16:09 - Güncelleme : 29 May 2023 16:43
Netflix'in takvimi belli oldu! Uzun  zamandır beklenen seriler geliyor!

Dijital yayın platformu Netflix'in haziran ayı takvimi belli oldu. Türk yapımları Merve Kült ve Sen İnandır'ın yanı sıra uzun süredir beklenen dizilerin yeni sezonları da haziran ayında yayında olacak.

Charlie Brooker'ın uzun zamandır beklenen antolojisi 'Black Mirror' ve başrolünde Henry Cavill'ın yer aldığı 'The Witcher' da yeni sezonlarıyla Netflix'te olacak. 

The Witcher (3. Sezon: 1. Kısım)

Duvar'da yer alan habere göre; 29 Haziran'da yayınlanacak The Witcher'da mutasyona uğramış bir canavar avcısı olan Rivyalı Geralt,kendi iç dünyasında da bir savaş verecek. 

Netflix'in takvimi belli oldu! Uzun  zamandır beklenen seriler geliyor!

New Amsterdam (3. Sezon)

1 Haziran'ya yayınlanacak New Amsterdam serisinde Amerika’nın en eski hastanelerinden birinin yeni direktörü Dr. Max Goodwin, mevcut durumu değiştirmek ve hastaların hayatını kurtarmak için yaptıkları ele alınacak. 

The Days

1 Haziran'da yayınlanacak The Days dizisinde Fukushima santrali sorumluları ve çalışanları, eşi benzeri olmayan ölümcül bir nükleer felaketle karşı karşıya kaldı. 

Rich in Love 2

2 Haziran'da yayınlanacak Rich in Love 2 dizisinde Paula, Amazon bölgesinde gönüllü doktorluk yapmaya devam etmek için Rio de Janeiro'dan ayrılınca Teto, anlık bir kararla onun peşinden gitmeye kalkar ve ardından işler karışır.

Merve Kült

9 Haziran'da yayınlanacak yayınlanacak Türk yapımı film Merve Kült fragmanıyla ilgi gördü. Moda düşkünü, özgür ruhlu Merve evinden çıkarılma riskiyle karşı karşıya kalınca, para bulmak için bir flört uygulaması geliştirir. Ama patronunun başka planları vardır.

 Netflix'in takvimi belli oldu! Uzun  zamandır beklenen seriler geliyor!

Extraction 2

16 Haziran'da yayınlanacak Extraction'da  ölümün eşiğinden dönen komando Tyler Rake tehlikeli bir görev daha alır. Görevi, bir gangsterin esir alınan ailesini kurtarmaktır.

Sen İnandır

23 Haziran'da yayınlanacak Sen İnandır filminde iki büyükanne, torunlarına sözde tesadüfi bir karşılaşma ayarlayınca çocukluk aşkları depreşir ve eski defterler açılır.

Netflix'in takvimi belli oldu! Uzun  zamandır beklenen seriler geliyor!

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...