Tgrt Haber

Ömer dizisi ekibi veda yemeğinde buluştu! Selahattin Paşalı'nın kıyafeti olay oldu...

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
12 Haziran 2023 12:00 - Güncelleme : 12 Haziran 2023 14:25
Ömer dizisi ekibi veda yemeğinde buluştu! Selahattin Paşalı'nın kıyafeti olay oldu...

Yayınlandığı ilk günden itibaren çok konuşulan dizi Ömer, bu akşam 21. bölümüyle sezon finali yapacak. Başrolünde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Barış Falay gibi isimlerin yer aldığı dizinin çekimleri biter bitmez ekip veda yemeğinde buluştu. Başrol oyuncusu Selahattin Paşalı'nın şalvarlı kıyafeti ise sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu.

Pazartesi günleri yayınlanan Ömer dizisi, bu akşam yayınlanacak bölümüyle ekrana veda edecek. Oyunculuk performanslarının beğeni topladığı dizinin veda yemeğine başrol oyuncusu Selahattin Paşalı​ damga vurdu. Paşalı'nın kombini düğünündeki kıyafetini hatırlattı. 

ÖMER DİZİSİ EKİBİ VEDA YEMEĞİNDE BULUŞTU 

Ömer dizinin çekimlerini bitiren set ekibi ve oyuncular veda yemeği düzenledi. Başrol oyuncularının şarkı söylediği yemekte Ömer karakterini oynayan Selahattin Paşalı'nın kıyafet tercihi sosyal medyayı salladı. Paşalı, geceye şalvar pantolon ve sandaletle katıldı.Eleştiri oklarının hedefi olan Paşalı'nın kombini sosyal medyada hiç beğenilmedi. 

Ömer dizisi ekibi veda yemeğinde buluştu! Selahattin Paşalı'nın kıyafeti olay oldu...

 

SELAHATTİN PAŞALI KİMDİR?

 2 Şubat 1990'da İzmir'de dünyaya gelen Selahattin Paşalı, ailesiyle uzun süre Bodrum'da yaşadı. 14 yaşında Darüşşafaka Spor Kulübü basketbol altyapısına transfer oldu. Sporla içli dışlı olan Paşalı, oyunculuk kariyerine ise ilk olarak 2017 yılında Kalp Atışı adlı dizideki Alp Sungur rolüyle başladı. Daha sonra birçok ses getiren film ve dizilerde rol alan oyuncu son olarak Ömer dizisinde boy gösteriyor. 

ÖMER DİZİSİ SEZON FİNALİ FRAGMANI YAYINLANDI

 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...