Tgrt Haber

Oyuncular videoyla duyurdu, Kızılcık şerbeti sete çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
31 Ağustos 2023 09:56 - Güncelleme : 31 Ağustos 2023 10:57

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti merakla beklenen yeni sezon çekimlerine başladı. Dizinin başladığını başrol oyuncuları Sıla Türkoğlu, Ceren Karakoç ve Feyza Civelek duyurdu.

Show TV​ ekranında yayınlanan Kızılcık Şerbeti​ dizisi 29. bölümü ile sezon finali yaptı. Çok konuşulacak bölümle sezon finali yapan dizinin yeni sezon çekimleri başladı. Eylül ayının 2. haftasında yayın hayatına başlaması beklenen dizinin oyuncularının  yeni sezon öncesi paylaştığı videolara beğeni yağdı. 

KIZILCIK ŞERBETİ SETE ÇIKTI, OYUNCULAR VİDEO YAYINLADI

Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezon çekimleri başladı. Dizinin çok konuşulan oyuncuları Sıla Türkoğlu​, Ceren Karakoç​ ve Feyza Civelek​ dizinin sosyal medya hesabından yayınladıkları video ile yeni sezon çekimlerinin başladığını duyurdu. 

Oyuncular videoyla duyurdu, Kızılcık şerbeti sete çıktı

5 KEZ YAYIN DURDURMA CEZASI İPTAL EDİLDİ 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kızılcık Şerbeti'nin kalan 3 haftalık yayın durdurma cezasının uygulanıp uygulanmayacağı merak konusuydu. Yapılan itirazlar sonucu, Ankara 22. İdare Mahkemesi, Gold Film‘in açtığı davada verilen cezayı ağır bularak iptal etti. Böylece 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...