Tgrt Haber

Özgü Namal ve Özcan Deniz’li dizi hakkındaki tüyoları yapımcı verdi!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
01 Eylül 2023 12:37 - Güncelleme : 02 Eylül 2023 13:33
Özgü Namal ve Özcan Deniz’li dizi hakkındaki tüyoları yapımcı verdi!

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in yer aldığı yeni dizi Kızıl Goncalar hakkında konuşan dizinin yapımcısı dikkat çeken tüyolar verdi. Etkileyici bir hikaye olduğunu açıklayan Turgut, merak uyandırdı.

9 yıl aranın ardından yeni projeyle ekrana dönmeye hazırlanan Özgü Namal başrolü Özcan Deniz ile paylaşacak. FOX TV dizisi Kızıl Goncalar​ ile ilgili tüyoları dizinin yapımcısı Faruk Turgut​ verdi. 

ÖZGÜ NAMAL VE ÖZCAN DENİZ'Lİ DİZİ HAKKINDA YAPIMCI KONUŞTU 

Reyting rekortmeni “Kızılcık Şerbeti” dizisinin yapımcısı Faruk Turgut yeni dizisi “Kızıl Goncalar” dizisi hakkında ilk bilgileri verdi.  Usta yapımcı Faruk Turgut, muhafazakar bir aileden gelen Meryem (Özgü Namal) ile doktor Levent’in (Özcan Deniz) çocuklarının üzerinden başlayan hikâyelerinin çerçevesinde Türkiye sosyolojisini sorgulayacaklarını belirtti ve “İnsanların merak ettiği enteresan yapıların sorgulandığı ve bu yapıları ciddi eleştiriler getirdiğimiz bir iş olacak. Ben yine Kızılcık Şerbeti kadar etkili bir dizi olacağını ve çok ses getireceğini, ülkenin gündemine oturacağını ve tartışma yaratacağını düşünüyorum” dedi.

Özgü Namal ve Özcan Deniz’li dizi hakkındaki tüyoları yapımcı verdi!

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...