Tgrt Haber

Özgü Namal ve Özcan Deniz'li diziye 4 oyuncu katıldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
22 Eylül 2023 09:44 - Güncelleme : 22 Eylül 2023 10:37
Özgü Namal ve Özcan Deniz'li diziye 4 oyuncu katıldı

Başrolünde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisine 4 oyuncu daha dahil oldu. Çekimleri devam eden dizi ödüllü oyuncularla doldu.

9 yıl aranın ardından Kızıl Goncalar​ dizisiyle sete dönen Özgü Namal'ın partneri Özcan Deniz oldu. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken diziye 4 isim daha katıldı. Tüm hızıyla hazırlıkların devam ettiği dizisiyi ödüllü yönetmen Ömür Atay çekecek. Muhafazakar bir ailenin ferdi olan Meryem (Özgü Namal) ile ünlü profesör Suavi Alkanlı’nın (Şerif Erol) oğlu idealist doktor Levent’in (Özcan Deniz) kızları nedeniyle yollarının kesişme hikayesi televizyona aktarılacak. 

KIZIL GONCALAR'A 4 YENİ OYUNCU DAHİL OLDU

Reyting rekortmeni “Kızılcık Şerbeti”nin yapımcısı Faruk Turgut‘un imza atacağı “Kızıl Goncalar” dizisine 4 oyuncu dahil oldu. 

Hazal Türesanın doktor Levent’in eşi “Beste”yi, Mert Turak‘ın Meryem’in eşi “Naim”i oynadığı dizinin çocuk oyuncularından Zeynep karakterini 14 yaşındaki Mina Demirtaş oynayacak.

Mert Yazıcıoğlu‘nun “Cüneyd” rolünde izleyici karşısına çıkacağı dizinin kilit rollerinden Sadi Hüdai’yi ise güçlü oyunculuğuyla tanınan Erkan Avcı oynayacak.

 

Özgü Namal ve Özcan Deniz'li diziye 4 oyuncu katıldı

Selen Öztürk, “Kızıl Goncaların en çok konuşulacak rollerinden Hasna ile karşımıza çıkacak. Yapımcısı Faruk Turgut‘un “Ülke gündemine oturacak bir dizi olacak” sözleriyle özetlediği dizide başarılı oyuncu Asiye Dinçsoy da “Müyesser” rolüyle yer alacak.

Özgü Namal ve Özcan Deniz'li diziye 4 oyuncu katıldı

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...