Tgrt Haber

Özgü Namal ve Özcan Deniz'li diziye yeni oyuncu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
19 Ağustos 2023 10:57 - Güncelleme : 19 Ağustos 2023 18:19
Özgü Namal ve Özcan Deniz'li diziye yeni oyuncu!

Özgü Namal ve Özcan Deniz'i buluşturan yeni dizi Kızıl Goncalar'ın oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. 9 yılın ardından ekrana dönen Namal'ın karakteri merak edilirken, diziye Aşk 101 oyuncusu dahil oldu.

FOX tv ekranında yayınlanacak Kızıl Goncalar​ dizisinin senaryosu “Vatanım Sensin” başta olmak birçok unutulmaz projeyi yazan ülkemizin en iyi senaristlerinden Necati Şahin yazacak. Dizinin yapımcısıyla bir araya gelen Özgü Namal'ın kostüm provaları başladı

ÖZGÜ NAMAL VE ÖZCAN DENİZ'İN DİZİSİNE YENİ OYUNCU 

FOX'un Özgü Namal ve Özcan Deniz'i bir araya getiren "Kızıl Goncalar" dizisinin başrol kadrosuna çok flaş bir isim dahil oldu. Cast çalışmaları devam eden dizinin başrol kadrosuna Mert Yazıcıoğlu dahil oldu. Şu günlerde Burak Özçivit‘le Berber adlı filmde başrolü paylaşan Yazıcıoğlu Kızıl Goncalar”da Cüneyt rolünü oynayacak.

Özgü Namal ve Özcan Deniz'li diziye yeni oyuncu!

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...