Tgrt Haber

Özgü Namal'ın yeni partneri belli oldu! Bu ikili çok konuşulur

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
06 Temmuz 2023 08:39 - Güncelleme : 06 Temmuz 2023 11:58
Özgü Namal'ın yeni partneri belli oldu! Bu ikili çok konuşulur

9 yıl aradan sonra yeni dizi ile ekrana dönen Özgü Namal'ın partneri belli oldu. Kızıl Goncalar isimli dizinin diğer başrol oyuncusu ise hem şarkıcılık hem de oyunculuk yapan Özcan Deniz oldu.

Eşini kaybettikten sonra zor zamanlar geçiren Özgü Namal, yeni dizi ile anlaşma sağladı. Karakteri merak edilen oyuncunun partneri de belli oldu. Detayları merak konusu olan dizi için 2 dev isimle anlaşma yapılması heyecan oluşturdu. 

ÖZGÜ NAMAL'IN PARTNERİ BELLİ OLDU 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Özgü Namal, yeni dizisi için anlaşma sağlandı. Ülkemizin en iyi senaristlerinden Necati Şahin‘in kaleme aldığı “Kızıl Goncalar” dizisinde oynayacak olan Namal’ın partneri de belli oldu. Özcan Deniz “Kızıl Goncalar”ın başrol oyuncusu oldu.

Özgü Namal'ın yeni partneri belli oldu! Bu ikili çok konuşulur

ÖZGÜ NAMAL KİMDİR?

28 Aralık 1978 İstanbul doğumlu Özgü Namal, 1997 yılında profesyonel olarak çocuk oyunlarıyla tiyatro oyunculuğuna başlamıştır. Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Elif Eylül karakteriyle geniş kitlelerce tanınmıştır. 2005'te rol aldığı Kiralık Oyun adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Afife Tiyatro Ödülleri'nde yardımcı rolde yılın en başarılı müzikal-komedi kadın oyuncusu ödülünü elde etti. 2009 yılında yayın hayatına başlayan ve 2011 yılında final yapan Hanımın Çiftliği dizisinde Mehmet Aslantuğ ile başrolü paylaştı. Ek olarak 2006-2010 yılları arasında 4 yıl boyunca Axess reklamlarında yer almıştır. 2015 yılından beri ekranlardan uzak olan Özgü Namal, son olarak 2014-2015 sezonunda Yetenek Sizsiniz Türkiye programında jüri üyeliği yapmıştır.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...