Tgrt Haber

Patlat Kazan nedir, konusu nedir? Patlat Kazan yarışmasının ödülü ne?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
17 Temmuz 2023 15:52 - Güncelleme : 17 Temmuz 2023 17:32
Patlat Kazan nedir, konusu nedir? Patlat Kazan yarışmasının ödülü ne?

Survivor'da birinci olan Cemal Can Canseven, sunucu olarak kamera karşısına geçecek. Bu akşam Star TV'de yayınlanacak yarışma programında yarışmacılar 1 milyon TL kazanmak için yarışacak. Programı bekleyen izleyiciler "Patlat Kazan formatı nedir, hangi günler var?" sorularının cevabını araştırıyor.

Cemal Can Canseven'in yeni programı Patlat Kazan bu akşam başlıyor. Programın formatı ve ödülü izleyiciler tarafındna merak ediliyor. Star TV​'de başlayacak Patlat Kazan'ın sunuculuğunu da Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Cemal Can Canseven yapacak. 

PATLAT KAZAN YARIŞMASININ KONUSU NEDİR?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Patlat Kazan’da, stüdyodaki 22 yarışmacı tek bir amaç için kenetlenecek ve balonlar, hayaller için birbiri ardına patlayacak. 22 yarışmacının, birbirine kenetleneceği programda büyük ödülü kimin kazanacağı merak konusu oldu. 

PATLAT KAZAN YARIŞMASININ ÖDÜLÜ NE?

Yarışmacılar, sadece balon patlatarak "1 milyon TL" lira kazanma imkanı bulacak.

Patlat Kazan nedir, konusu nedir? Patlat Kazan yarışmasının ödülü ne?

CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR?

25 Mayıs 1995 Cemal Can Canseven, İzmir doğumludur. Annesi rize, babası Selanik göçmenidir. 9 yaş büyük küçük annem dediği bir ablası var. Liseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamladı.  Üniversite vesilesiyle İstanbul'a geldi. İstanbul'da Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başladı. Arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy'de DJ’lik eğitimi almaya başladı. Survivor Cemal Can Canseven, Youtube ve sosyal medya üzerinden çektiği videolarla fenomen olan Danla Bilic'in yakın arkadaşıdır.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...