Tgrt Haber

Petrol Sevdası oyuncuları! Petrol Sevdası konusu nedir, nerede çekildi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
28 Haziran 2023 15:24 - Güncelleme : 16 Ağustos 2024 15:05
Petrol Sevdası oyuncuları! Petrol Sevdası konusu nedir, nerede çekildi?

Bu akşam FOX TV ekranında yayınlanacak Petrol Sevdası filminin başrolünde Halil İbrahim Kurum ve Tuğba Melis Türk yer alıyor. Komedi türündeki filmdeki doğal güzellikler ilk dikkat çeken detaylar arasında.

Kurban Bayramı'nın ilk günü kanallar eğlenceli filmleri izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Petrol Sevdası filmi, seyircisiyle buluşacak. Yönetmenliğini Hasan Doğan'ın yaptığı filmin senaryosunu Bekir Kerem Kurt yazıyor. Petrol Sevdası nerede çekildi, hangi köy?

PETROL SEVDASI OYUNCULARI 

  • Halil İbrahim Kurum,
  • Suat Sungur,
  • Tuğba Melis Türk,
  • Selahattin Taşdöğen,
  • Birgül Ulusoy,
  • Yasemin Öztürk,
  • Ali Riza Tanyeli

Petrol Sevdası oyuncuları! Petrol Sevdası konusu nedir, nerede çekildi? - 1. Resim

PETROL SEVDASI KONUSU NEDİR?

Fikri, pratik zekâ, hazır cevap bir adamdır. Saf ve temizdir. Muhtar Selami’nin kızı Emine’ye aşıktır. Hayali babasının izniyle onunla evlenip mutlu bir yuva kurmaktadır.  Fakat bu hayali Selami’nin onu kızının yanında yakalamasıyla farklı bir hal alır. Selami öfkeyle kızını Kazım’a vereceğini söyler. Bu olayın gecesinde Fikri’nin rüyasına babası Necdet girer ve tarlarında hazine olduğunu söyler. Fikri yanına Hasan hocayı da alıp hazineyi aramaya gider. İşaret edilen yeri ne kadar kazarlarsa kazsınlar, hazine falan yoktur. 

PETROL SEVDASI NEREDE ÇEKİLDİ, HANGİ KÖY?

Petrol Sevdası filminin çekimleri genel olarak Şanlıurfa'da gerçekleştirildi.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...